x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astazi e ziua ta... - Mariana Bitang

Astazi e ziua ta... - Mariana Bitang

04 Aug 2005   •   00:00
Astazi e ziua ta... - Mariana Bitang

Alaturi de Octavian Belu, formeaza cel mai titrat cuplu de antrenori din sportul romanesc. Au adus Romaniei nenumarate medalii si au asezat tricolorul in varful gimnasticii feminine mondiale. Mariana Bitang a implinit ieri 43 de ani.

"Fiecare varsta are o provocare"

Alaturi de Octavian Belu, formeaza cel mai titrat cuplu de antrenori din sportul romanesc. Au adus Romaniei nenumarate medalii si au asezat tricolorul in varful gimnasticii feminine mondiale. Mariana Bitang a implinit ieri 43 de ani.

"Primesc noul an cu acelasi optimism ca de fiecare data, nu am complexul trecerii timpului, astfel incat sper sa raman cu spiritul mereu tanar, chiar daca biologic imbatranim. A fost o sarbatorire mai deosebita cand am implinit o cifra rotunda si colegii s-au straduit si mi-au facut niste surprize extrem de placute. Din momentul in care am inceput gimnastica, timpul a trecut foarte repede; toate zilele seamana una cu alta, parca ar fi trase la indigo. Ca sa mai ai putin timp si de tine, cred ca ar mai trebui cateva ore in plus alaturi de cele 24. Cea mai mare realizare a mea este copilul, ma bucur de faptul ca totusi am facut ceva pana la varsta asta, am realizat niste lucruri in plan profesional. Cea mai mare dorinta, indiferent de ani si indiferent de moment, este sa fiu sanatoasa. Fiind sanatosi, le realizam pe toate, incet, incet. Nu stiu daca as vrea sa schimb ceva in viata mea. Daca as avea experienta celor ce mi s-au intamplat in decursul acestor ani, probabil c-as schimba ceva. Nu am nici un regret foarte mare, dar sunt lucruri pe care as fi putut, probabil, sa le fac mai bine. Fiecare cadou pe care l-am primit de ziua mea are semnificatia lui, nu as putea spune ca am vreunul preferat; nu vreau sa fac o ierarhizare, toate cadourile au frumusetea lor, nu-mi amintesc sa ma fi impresionat unul in mod deosebit. Nu sunt genul de persoana care sa fie complexata de trecerea anilor, fiecare varsta are o provocare, probabil ca, o data cu trecerea anilor, intervine maturitatea, si atunci, evident, speranta ca vom face cat mai putine greseli de-acum inainte. Sunt o persoana extrem de ambitioasa, uneori excesiv de orgolioasa si imi place sa cred ca sunt si corecta."

ACTIVITATE "Din momentul in care am inceput gimnastica, timpul a trecut foarte repede; toate zilele seamana una cu alta, parca ar fi trase la indigo. Ca sa mai ai putin timp si de tine, cred ca ar mai trebui cateva ore in plus alaturi de cele 24" - Mariana Bitang antrenoarea lotului olimpic feminin de gimnastica

×
Subiecte în articol: calendar