x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar "Astazi e ziua ta..." - Mircea Filipoiu

"Astazi e ziua ta..." - Mircea Filipoiu

09 Sep 2005   •   00:00
"Astazi e ziua ta..." - Mircea Filipoiu

In februarie 1992 este desemnat ca organizator al grupului de initiativa pentru crearea Bursei Romane de Marfuri. Presedintele BMR, Mircea Filipoiu, implineste maine 50 de ani.

"La 50 de ani exista mult mai multa maturitate"


"Primesc noul an de viata cu sperante, cu bucurie alaturi de cei dragi, mai ales ca este un an important, trec pragul, care pentru unii este cel mai important, pragul de 50 de ani. Parca timpul s-a condensat putin mai repede, nu mai avem suficient de mult timp pentru ceea ce vrem sa facem. Este din cauza vietii in care traim, a societatii, a problemelor...

Eu sunt un optimist, fiecare zi este o bucurie atata vreme cat ai mei si cu mine suntem sanatosi si vrem sa ne bucuram de viata. Cea mai mare satisfactie a vietii mele este Bursa (n.r. - Bursa Romana de Marfuri) in sine, faptul ca de 13 ani existam si ne dezvoltam in contextul schimbarilor economice care au avut loc in aceasta perioada in Romania. Acesta este cel mai important lucru si, bineinteles, colectivul pe care l-am creat aici. Legat de modul in care am urmat aceasta profesie, lucrurile au venit de la sine, s-au amplificat o data cu trecerea timpului si cu rezultatele obtinute. Imi doresc ca de acum incolo sa fim sanatosi si sa ne bucuram de fiecare realizare, de fiecare clipa pe care o putem avea atat cu familia, cat si cu colegii mei de la Bursa.

In general, eu nu imi fac planul dinainte ca... superoptimistii, eu imi propun sa realizez ceea ce stiu ca trebuie facut, pe baza analizelor anterioare. E adevarat ca la 50 de ani exista mult mai multa maturitate si mult mai mult echilibru in toata activitatea.

Este greu de spus care a fost cel mai bun sfat pe care l-am primit de-a lungul timpului... Am prieteni buni care imi mai dau sfaturi, de multe am tinut cont, de altele nu, sau nu imediat, ci mai tarziu, dar in general am primit sfaturi bune.

Cei 50 de ani pe care ii implinesc, din auzite de la altii, sunt un prag psihologic. Nu l-am simtit foarte tare, sper sa nu-l simt nici pe viitor. Am primit multe cadouri de ziua mea, de la prieteni si de la familie, dar poate acum o sa primesc cel mai frumos cadou. Nu sunt o fire care sa doreasca neaparat cadouri, numai asa, pentru bucuria generala. Imi place sa ma bucur impreuna cu ceilalti de ceea ce fac, de ceea ce facem impreuna."
×
Subiecte în articol: calendar