x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar "Astazi e ziua ta..." - Nico

"Astazi e ziua ta..." - Nico

31 Ian 2005   •   00:00

1 februarie 2005
Iubeste blues-ul sI jazz-ul, dar cel mai potrivit personalitatii sale este R&B-ul. S-a remarcat insa prin colaborarea cu o trupa hip-hop si a devenit in scurt timp una dintre cele mai apreciate voci ale muzicii romanesti. Nico isi sarbatoreste astazi ziua de nastere.

"Vreau sa ma simt cat mai tanara"

Click pentru a mari imaginea

"Ma simt foarte bine la aceasta varsta, pot sa spun ca nu simt ca imbatranesc si vreau sa ma simt cat mai tanara, asta imi doresc, mai ales anul acesta, cand am foarte mult de munca. Imi voi aniversa ziua de nastere in familie, cu prietenii care de-abia asteapta, m-au sunat acum cateva zile si m-au intrebat unde facem petrecerea. Prietenii mei sunt aceiasi de-o viata, ma iubesc, am cativa prieteni care stiu sa faca atmosfera super si intotdeauna ne simtim bine la ziua mea. Imi aniversez ziua doar de cativa ani, nu am aniversat in general. In copilarie, foarte rar imi aniversau parintii ziua, eram patru copii, erau alte vremuri, despre care nu imi place sa vorbesc. Mi-am facut planuri in momente aniversare si intotdeauna n-am facut nimic.

Mi-am spus: de la anul ma schimb, nu mai sunt asa, o sa fiu asa si asa si nu s-a intamplat niciodata! Anul pe care astazi il inchei a trecut foarte repede. Mi-as fi dorit ca anul trecut macar sa-mi fi luat carnetul de conducere, era pe primul plan. Simt ca nu am timp sa fac absolut nimic, cel putin pentru mine; daca vreau sa-mi pun deoparte macar o ora-doua pentru mine nu am cum, nu stiu de ce. Orele trec foarte repede, nu apuc sa fac nimic. Cateodata, privesc inapoi si zic ca, daca m-as intoarce la 20 de ani, as sti ce sa fac, dar nu ai cum. Trebuie sa treci prin momentele astea, ti-e destinat sa fie asa. Intr-adevar, sunt foarte multi oameni care regreta copilaria, de exemplu. De ziua mea imi doresc un apartament in Bucuresti. Realizarile anului incheiat au fost multe: premiile luate in Bulgaria si in Kazahstan, festivalul de la Mamaia, albumul pe care l-am terminat acum doua luni si pot sa spun ca sunt foarte multumita, mai mult decat orice. Sa dea Dumnezeu sa fie si vanzarile la fel de bune, macar cum au fost cele ale primului meu album. Dar cea mai mare realizare a mea este fetita, copilul meu. Sunt o femeie foarte dura, sensibila sunt in anumite momente, dar sunt o femeie "mai rea", cum spunea si sotul meu; asa sunt eu... mai pe fata. Nu sunt melancolica, nu scriu poezii, nu ma gandesc la povesti de dragoste, poate ca e rau ca sunt asa dar asa sunt eu".

×
Subiecte în articol: calendar