x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar "Astazi e ziua ta..." - Pepe

"Astazi e ziua ta..." - Pepe

21 Iul 2005   •   00:00
"Astazi e ziua ta..."  -  Pepe

A devenit cunoscut cu formatia "Latin Express". S-a lansat apoi intr-o cariera solo incununata de succes. Acum prezinta la Antena 1 emisiunea "Cel mai tare din parcare". Pepe (Ionut Pascu) a implinit ieri 26 de ani.

"Am o viata frumoasa, este exact cum imi place"


"Anul in care ieri am intrat l-am primit cu toata dragostea si astept sa ma fac inteles prin muzica mea. De la inceputul saptamanii sunt undeva la Sinaia, intr-o vila, alaturi de multi prieteni foarte apropiati si nu m-am putut simti decat perfect ieri cand am implinit 26 de ani. Intotdeauna de ziua mea incerc sa fiu cu persoanele foarte dragi si s-a intamplat ca si de aceasta data sa fie la fel.
Cea mai mare satisfactie a vietii mele de pana acum este ca am reusit sa devin celebru si in acelasi timp ca reusesc sa am o dragoste curata. De regrete nu pot vorbi, pentru ca nu am nici unul. Toate la timpul lor, pana acum totul este perfect. Consider ca tot ceea ce am facut pana acum e o realizare, incepand cu povestea mea legata de viata muzicala si terminand cu dragostea.
Daca as da timpul inapoi, nu ma vad facand altceva, probabil ca tot muzica as fi facut. Muzica e pe primul loc. Aveam vreo 16 ani cand am decis sa ma fac cantaret, atunci am inceput sa simt gustul succesului aparand la diverse festivaluri de muzica usoara romaneasca si intelegand exact ce inseamna succesul. Cea mai mare dorinta pentru anul ce incepe este sa continuu sa evoluez. In ultimul an am reusit sa fac tot ce mi-am propus.
In viata mea nu as schimba nimic, am o viata frumoasa, este exact cum imi place. In principiu, cele mai bune sfaturi le-am primit de la cei apropiati iar cel mai bun a fost acela de a nu ma lasa niciodata de muzica.
Ce ma infurie? Minciuna. La aniversari nu am vrut sa ma bazez pe cadouri fizice, ci pe dragostea celor apropiati si a celor dragi, si asta am primit. Cel mai frumos cadou este ca sunt alaturi de cei dragi. Sunt un tip modest, un ambitios, realist si vorbe d-astea..."

×
Subiecte în articol: calendar