x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar "Astazi e ziua ta..." - Ralu Filip

"Astazi e ziua ta..." - Ralu Filip

30 Aug 2004   •   00:00
"Astazi e ziua ta..."  -  Ralu Filip

Traian Ralu Filip, presedintele Consiliului National al Audiovizualului, implineste astazi 45 de ani. Ralu Filip este membru al Baroului Bucuresti, iar in trecut a renuntat la profesia de avocat de la Baroul Urziceni pentru a deveni jurnalist.

"Am sentimentul ca pierd o buna parte din timp"

"Cand esti mic vrei sa te faci mare. Cand esti mare vrei sa te faci din nou mic. Din pacate, timpul a trecut din ce in ce mai repede in ultimii ani. Si mai mult decat atat, cand ai proiecte si vezi lucrurile mai limpede, iti dai seama si cat de important este timpul.

In ultimii ani am fost in concediu in Grecia, ca si anul acesta de altfel, zilele de nastere le petrec acolo. Imi amintesc de o zi de nastere cu totul si cu totul speciala, era cred ca prin ’89 cand a fost un cutremur exact in noaptea dintre 30 si 31 august. Imi serbam ziua si a fost cutremur. Ziua aceea o tin bine minte, au fugit toti invitatii... Ma gandesc ca de la varsta de 40 de ani in sus nu voi mai avea timp pentru cate lucruri as putea sa fac. Implinirea varstei de 45 de ani sper sa imi aduca sanatate mie si familiei si mai mult timp pentru copii. Cred ca inaintarea in varsta este o problema, si asta din toate punctele de vedere, de la sanatate pana la, cum sa spun, starea psihica a persoanei. Mi-as dori sa am cam cu 10, 15 ani mai putin, pentru ca sunt dintre cei care cred ca actuala societate ofera multe oportunitati celor care vor sa faca ceva si cred in ei. Nu stau foarte mult sa ma gandesc daca implinirea a inca unui an ma face mai trist sau mai vesel pentru ca, in mod normal, ar trebui sa devin mai trist. Se spune ca, cu cat imbatranesti, cu atat devii mai intelept, dar incet-incet iti dai seama ca nu mai ai ce sa faci cu intelepciunea. Regret faptul ca nu am reusit sa fac mai multe lucruri din cele pe care mi le-am propus. Cred ca as fi putut folosi timpul mai bine in relatiile cu familia, pe de alta parte cred ca as fi putut sa mai fac doua proiecte de motiune. Nu am reusit sa-mi gospodaresc timpul foarte bine. Am sentimentul ca pierd o buna parte din el. Cea mai mare realizare a mea este familia: sotia si cei doi copii. Daca ar fi sa ma uit la mine din exterior, as vedea un om impulsiv, care vrea sa faca chiar si atunci cand exista riscul sa greseasca in ideea ca mai bine sa corectezi dupa decat sa nu faci nimic gandindu-te ca ai putea gresi. Astfel spus, inca sunt viu."

CAINTA

"Ma gandesc ca de la varsta de 40 de ani in sus nu voi mai avea timp pentru cate lucruri as putea sa fac"

SCHITA

"Daca ar fi sa ma uit la mine din exterior, as vedea un om impulsiv, care vrea sa faca chiar si atunci cand exista riscul sa greseasca" - Traian Ralu Filip, presedintele Consiliului National al Audiovizualului
×
Subiecte în articol: calendar