x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astazi e ziua ta...Razvan Vasilescu

Astazi e ziua ta...Razvan Vasilescu

de Violeta Cristea    |    Ramona Vintila    |    14 Aug 2006   •   00:00
Astazi e ziua ta...Razvan Vasilescu

Dragostea pentru actorie si talentul de necontestat l-au facut sa straluceasca, indiferent daca a jucat pe scena de teatru, in seriale tv sau in filme de lungmetraj. Razvan Vasilescu implineste astazi 52 de ani.

"Sunt indragostit la culme de film"


Jurnalul National: Cum a fost anul ce tocmai a trecut?
Razvan Vasilescu: Mi-e mult mai proaspat sau mai viu in memorie ce faceam acum 40 de ani decat ce am facut anul trecut. Ceea ce m-ar trimite cu gandul la regasirea seriozitatii cu care, copil fiind, ma jucam. Anul trecut, cam pe vremea asta, m-am apucat sa invat "Profu’", piesa lui Jean-Pierre Dopagne, care cred din tot sufletul ca merita s-o spun oamenilor.

In ce proiecte sunteti implicat in acest moment?
Despre asta nu prea imi place sa vorbesc, mai ales daca am privi serios faptul ca proiectele ar fi un fel al lui Dumnezeu sa rada de noi. Tot anul trecut, cam pe vremea asta, se amanase filmul "California Dreaming" si imi doream nespus sa il fac. Desigur, rolul meu. Visul s-a implinit si am cunoscut si doi oameni de o generozitate fara margini: Armand Assante si un regizor ok, Cristian Nemescu. Si eu cand spun ok, credeti-ma ca e OK.

Ce este cu adevarat important pentru Razvan Vasilescu?
Ar trebui sa va spun ceva intelept. Ce-am sa va spun acum nu e intelept, dar e foarte simpatic. Il intreaba o jurnalista pe Groucho Marx (n.r. - artist de comedie american) care a fost ziua lui cea mai fericita in show-business, si raspunsul lui a fost: "Cand mi-a spus doctorul ca sunt sanatos". Ea insista: "Ma refer la show-business" si el spune: "Da, eram in show-business cand mi-a spus doctorul asta!".

Ce reprezinta actoria pentru dvs.?
Actoria? Cea mai buna lectie de actorie pe care o stiu este a lui Spacey Tracey: "Learn your lines!", adica "Invata-ti rolul!".

Unde va simtiti mai bine? Pe scena de teatru sau pe platoul de filmare?
Iubesc la nebunie teatrul si sunt indragostit la culme de film.

Ce coleg al dvs. cu care ati lucrat v-a impresionat cel mai mult?
M-a impresionat Spencer Chaplin, dar n-am fost colegi. Sa spunem ca-l port in inima pe Radu Beligan si am o slabiciune pentru Victor Rebengiuc.

Cum ati putea caracteriza destinul dvs.?
In general, e o problema care inca ma framanta.

Ce lucru va este cel mai drag?
Copilaria.

Care este cea mai mare dorinta pentru noul an de viata?
Sa stau de vorba cu Dumnezeu.
×
Subiecte în articol: calendar