x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar "Astazi e ziua ta..." : Tomi Cristin - 28 august 2004

"Astazi e ziua ta..." : Tomi Cristin - 28 august 2004

28 Aug 2004   •   00:00
"Astazi e ziua ta..." : Tomi Cristin  -  28 august 2004

A stat aproape de "Cadavrul viu". A vazut o "Crima pentru pamant", iar cand a fost intrebat despre fapta a inceput sa faca "Mofturi la Union". Azi, la implinirea varstei de 39 de ani, actorul Tomi Cristin ne vorbeste despre trecut si viitor.

"Ma bucur de ce se intampla in jurul meu"

"Varsta de 39 de ani ma imbatraneste si ma face sa realizez ca imi trece timpul, imi trece viata si as vrea sa ma consider mai intelept. A! Si imi mai spune ceva legat de calcule, un an in plus pentru mine inseamna un an in plus pentru copilul meu, care are un an si sase luni. Sunt mai linistite aniversarile din ultimul timp. O sa vedeti si voi cand veti avea familie si copil. Nu mai sunt chefurile de la 25 de ani, care durau pana dimineata. Lucrurile se mai linistesc. In general, la ziua mea a fost foarte putina lume, n-am organizat niciodata petreceri mari pentru ca este vara. Ma gandeam ieri ca, daca mi-ar propune cineva, as lua-o de la capat, dar cu experienta pe care o am acum. Mi-ar placea sa am sase luni si sa stiu tot ce stiu acum. Astazi ma gandesc sa imi iau o casa, locuiesc intr-o garsoniera cu sotia mea si cu copilul si am nevoie de un apartament cu doua camere. La asta ma gandesc, ca pot sa fac acest lucru si ca trebuie sa il fac acum, la aniversare. In afara de acest lucru imi doresc sanatate, pentru mine si ai mei, si liniste. Da! Am nevoie de liniste in orasul asta... Doamne fereste! Nu cred ca inaintarea in varsta e o povara, eu ce sa spun, ma bucur de ce se intampla in jurul meu, mai putin de faptul ca nu am un loc in care sa ma simt bine. Inca nu l-am gasit in orasul asta si inca il mai caut. Daca esti sanatos si faci ce iti place si ai o familie, asta e cel mai important lucru, inaintarea in varsta nu e o povara. Daca n-aveam 39 de ani nu aveam copilul. Ma simt la fel de bine ca la 25 de ani, ce ma preocupa este situatia mea locativa. Ma bucur de anul ce a trecut pentru ca a fost momentul in care am devenit angajat permanent al Teatrului National. Acest lucru m-a mai echilibrat un pic. Ma mandresc ca am un copil sanatos, frumos, o cheama Ana-Maria si acum, ca sunt in concediu, toata ziua ma joc cu ea. Mi-a dat emotii Ana-Maria, ni s-a spus ca ar fi suspecta de o boala de inima si, dupa foarte multe investigatii, un doctor priceput ne-a spus ca nu este foarte grav. Asta chiar ca este o adevarata realizare, din inima, ca sa spun asa. Ca sa inchei intr-un ton mai amuzant o sa povestesc despre o intamplare petrecuta cand sotia mea a venit cu fetita, avea sase luni atunci, sa vada un spectacol la circ. Actrita care juca rolul principal a trebuit sa plece cu cinci minute inainte de spectacol. Am imbracat-o pe nevasta-mea in hainele ei, a intrat in spectacol si era o extraterestra. Tot spectacolul a facut «mi, mi, mi», iar cei din jur spuneau replicile ce ii erau atribuite. Am prezentat acel spectacol cu copilul in brate, stand pe inelul de la circ."

DORINTA

"Mi-ar placea sa am sase luni si sa stiu tot ce stiu acum."

REUSITA

"Ma bucur de anul ce a trecut pentru ca a fost momentul in care am devenit angajat permanent al Teatrului National" - Tomi Cristin, actor
×
Subiecte în articol: calendar