x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar "Astăzi e ziua ta..." - Vali Ionescu

"Astăzi e ziua ta..." - Vali Ionescu

de Ramona Vintila    |    07 Ian 2008   •   00:00
"Astăzi e ziua ta..." - Vali Ionescu

A căntat pentru prima dată in public in 1986 cu trupa ICAR, alături de Răzvan Lupu de la Vama Veche şi Manuel Savu. A intrat in trupa Voltaj in ’89, o dată cu Gabi Constantin. Vali Ionescu, chitaristul grupului, işi sărbătoreşte astăzi ziua de naştere. Ii urăm La mulţi ani!

"Dau tot ce pot pentru a nu dezamăgi…"

A căntat pentru prima dată in public in 1986 cu trupa ICAR, alături de Răzvan Lupu de la Vama Veche şi Manuel Savu. A intrat in trupa Voltaj in ’89, o dată cu Gabi Constantin. Vali Ionescu, chitaristul grupului, işi sărbătoreşte astăzi ziua de naştere. Ii urăm La mulţi ani!

"Pentru că finalul de an este intotdeauna o perioadă foarte aglomerată a anului pentru toată lumea şi pentru că in afară de sfintele zile ale Crăciunului nu prea am timp pentru reflexie, ziua mea de naştere este pentru mine in primul rănd un moment al bilanţului. Este un fel de An Nou numai al meu, ziua in care imi asum greşelile sau jubilez pentru impliniri. Am reuşit să fac ce mi-am propus pentru anul ce a trecut? Se putea mai mult? Pot să-mi propun mai mult pentru anul viitor? Am greşit faţă de cineva? Am neglijat persoane dragi? Sunt intrebări cărora incerc să le dau răspunsuri cu obiectivitatea pe care o pot avea faţă de propria persoană. Apoi, ziua mea de naştere reprezintă prilejul de a reintălni prieteni mai noi sau mai vechi, pe care din cauza lipsei de timp ii neglijez in cursul anului. Nu consider comunicarea prin telefon indestulătoare pentru intreţinerea unei relaţii.

Intotdeauna mi-am dorit să progresez şi privind in urmă realizez că nu am ales calea greşită. Imi reproşez deseori că nu am făcut mai mult sau mă intristez cănd rememorez momente mai puţin fericite ale vieţii, clipe care intr-un fel sau altul mi-au marcat existenţa şi peste care nu aş fi putut trece fără ajutorul colegilor mei de formaţie, pe care ii consider făcănd parte din familia mea sau a prietenilor foarte apropiaţi.

Primul meu contact cu viaţa artistică mi-a fost impus mai mult de părinţii mei, care şi-au dorit să fiu balerin. Se pare că nu am fost foarte mulţumit de decizia lor. Am decis să urmez liceul de muzică, şi se pare că nu am greşit. Ştiu că este uşor să spui că oricine işi doreşte ceva poate realiza, de aceea prefer să nu dau sfaturi, ci doar exemple. Invăţ zi de zi căte ceva şi incerc să mă ghidez după căteva principii de la care nu abdic. Profesional, aş vrea să fac totul perfect. Imi dau seama că este imposibil şi incerc măcar să dau tot ce pot pentru a nu dezamăgi.

Pot să spun că cele mai incitante momente sunt şi acum, după atăţia ani, demararea unui proiect nou, cum ar fi un nou album. In acele momente relaţia pe care o avem intre noi se dovedeşte hotărătoare. Acesta este unul dintre motivele pentru care la fiecare inceput de an imi doresc să mai lansăm un album.

In final aş vrea să mulţumesc şi prin intermediul dumneavoastră minunatului nostru public, fără de care ziua mea ar fi mult mai anostă."

Trainicie

"Cele mai incitante momente sunt şi acum, după atăţia ani, demararea unui proiect nou, cum ar fi un nou album. In acele momente, relaţia pe care o avem intre noi se dovedeşte hotărătoare…"

Vali Ionescu chitarist Voltaj

×
Subiecte în articol: calendar