x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar "Astazi e ziua ta..." - Viorel Moldovan

"Astazi e ziua ta..." - Viorel Moldovan

07 Iul 2005   •   00:00
"Astazi e ziua ta..."  -  Viorel Moldovan

Si-a inceput cariera de fotbalist la 17 ani. Peste doi ani juca primul sau meci in Divizia A. Dupa mai multe contracte la echipe din strainatate, anul trecut a revenit sa joace in Romania, la Poli Timisoara. Viorel Moldovan implineste maine 33 de ani.

"Sunt la jumatatea drumului din viata"


"La cei 33 de ani pe care ii implinesc ma simt tanar. Vineri, de ziua mea, ma intorc in Romania (n.r. - din Austria), dupa perioada din primul stagiu de pregatire, deci voi fi pe drum, dar voi sarbatori sambata, la Bucuresti, impreuna cu familia si cu cativa prieteni apropiati pe care o sa-i invit la un re-staurant. Dintr-un anumit moment al vietii, nu mai poti sa controlezi ritmul in care trec anii. Din pacate, pe mine toate aniversarile m-au prins prin cantonamente, plecat.
Viata e imprevizibila si am invatat sa nu imi mai fac nici un plan, sa nu ma mai gan-desc ce fac in viitor, pentru ca nu stii cum decurge viata. Mai bine asa, sa vezi ce-ti ofera, cu surprizele ei... degeaba iti propui ceva. Nu pot sa spun ca nu ma gandesc la anumite lucruri pe care vreau sa le fac, dar e bine sa lasi lucrurile asa, sa decurga normal si sa te surprinda. Daca mi-am propus ceva, nu am putut sa realizez ceea ce mi-am planificat.
De ziua mea imi doresc in primul si in primul rand sa fiu sanatos, sa am putere de munca si sa am familia sanatoasa. Nu cred ca trebuie sa ne mai uitam inapoi, eu ce am realizat, am realizat. Fac 33 de ani si pot sa zic ca sunt la jumatatea drumului din viata: este varsta lui Hristos...
Nu cred ca as vrea sa dau timpul inapoi, chiar daca de multe ori ma gandesc, dar e mai bine asa, viata merge inainte. In fiecare an care urmeaza, in fiecare vis pe care il avem trebuie sa credem in noi, sa fim pozitivi, fericiti si sa fim sanatosi in primul rand, asta e cel mai important, sanatatea e mai presus de orice. N-as vrea acum sa ma gandesc la regrete chiar daca de multe ori e destul de greu sa uiti anumite lucruri... Sper ca anul care vine sa am putere, atat in plan profesional, cat si in alte planuri."

×
Subiecte în articol: calendar