x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Omul zilei - Daniela Soros

Omul zilei - Daniela Soros

09 Iul 2005   •   00:00
Omul zilei  -  Daniela Soros

Vicepresedintele Fundatiei Nationale pentru Romanii de Pretutindeni

  • Vicepresedintele Fundatiei Nationale pentru Romanii de Pretutindeni
  • Sef al agentiei de presa Roumanian Global News

    Daniela Soros, vicepresedintele Fundatiei Nationale pentru Romanii de Pretutindeni (FNRP), este omul-cheie in organizarea celei de-a VIII-a editii a Universitatii de Vara pentru Romanii de Pretutindeni care debuteaza in acest sfarsit de saptamana la Izvoru Muresului.
    Intalnirile pe tema "Comunitati romanesti de pretutindeni si integrarea europeana" sunt organizate de FNRP impreuna cu Centrul European de Studii Covasna Harghita.
    Dezbaterile, care vor avea loc pana la 17 iulie, vor aduna lideri ai asociatiilor romanesti din Republica Moldova, Ucraina, Ungaria, Serbia, Bulgaria, Franta, Italia, Germania, Austria, Australia, Canada si SUA.
    Se va dezbate situatia comunitatilor romanesti din Balcani, metodele prin care romanii de pretutindeni pot participa la integrarea Romaniei in UE, reprezentarea identitatii nationale in presa romaneasca si legislatia referitoare la comunitatile romanesti. Pentru reusita de a aduna romani din toate colturile lumii si pentru organizarea unei manifestari in cadrul careia politicienii se confrunta cu problemele diasporei, Jurnalul National o declara pe Daniela Soros "Omul Zilei".
  • ×
    Subiecte în articol: calendar