x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Omul Zilei: Sebastian Papaiani

Omul Zilei: Sebastian Papaiani

25 Feb 2010   •   00:00
Omul Zilei: Sebastian Papaiani
Sursa foto: Marius Mihalache/

Aproape 70 de roluri în filme şi alte zeci în spectacole de teatru. Actorul Sebastian Papaiani aniversează 50 de ani de carieră şi 75 de ani de viaţă.



După ce a fost excepţional în rolul doctorului din spectacolul "Mincinosul", de Carlo Gorldoni (regizat de Toma Enache), Sebastian Papaiani revine pe scena de la Nottara în premiera spectacolului "Secta Femeilor", o adaptare după piesa "Norii", de Aristofan (regizor, acelaşi Toma Enache). Spectacolul, care-i este dedicat actorului, se va juca astăzi la Nottara, începând cu ora 19:30.

"Îmi place că şi acum, la vârsta mea, după atâţia ani şi de viaţă şi de carieră, joc din nou comedie! Şi joc un Socrate creat de Aristofan, Părintele Comediei sau cel supranumit Prinţul Comediei Antice. Socrate este un sofist tipic, care stăpâneşte corul NORILOR, adică... FEMEILE. Sunt mândru de rolul ăsta, sunt mândru că joc într-un spectacol care nu trebuie ratat şi mai ales că mai pot!".

Pentru revenirea pe scena Nottara şi pentru faptul că anul acesta va avea o dublă aniversare, Jurnalul Naţional îl declară pe Sebastian Papaiani "Omul zilei".

×
Subiecte în articol: calendar sebastian papaiani