x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Jackpot-ul de 62.000.000 de lei a ajuns la Deva

Jackpot-ul de 62.000.000 de lei a ajuns la Deva

28 Mar 2005   •   00:00

Premiul Jackpot, pus la bataie de Jurnalul National in cadrul concursului "Ia-ti Logan de Jurnalul se intoarce", a fost castigat sambata, 26 martie. In valoare de 62 de milioane de lei, acest premiu este printre cele mai mari din aceasta campanie.

Castigatoarea se numeste Anglitia Gherman, are 50 de ani si locuieste in municipiul Deva, judetul Hunedoara. Norocoasa citeste frecvent Jurnalul National si cunoaste foarte bine regulamentul concursului "Ia-ti Logan de Jurnalul se intoarce".

Ea a cumparat talonul castigator impreuna cu ziarul in urma cu trei saptamani. Cu toate ca nu a fost castigator in ziua in care a aparut in ziar, Anglitia a pastrat talonul. Anglitia a comparat seria de pe talon cu cea din ziar in fiecare zi. Chiar daca trecusera mai multe saptamani fara sa castige, nu a renuntat. Sambata dimineata, norocul i-a suras. A cumparat ca de obicei ziarul si a comparat din nou cele doua serii. De data aceasta erau identice. Pentru ca parea greu de crezut, a sunat la redactia ziarului nostru si castigul i-a fost confirmat. Talonul, pastrat timp de trei saptamani, i-a adus un premiu Jackpot in valoare de 62 de milioane de lei. Anglitia Gherman a mai participat si la alte concursuri, inclusiv la Loto, dar nu a castigat niciodata.

Jackpot-ul oferit de ziarul nostru este primul premiu din viata sa. "Recomand cititorilor Jurnalului National sa cumpere ziarul si sa participe la concursuri. Cu putin noroc, orice talon poate aduce un castig", ne-a spus norocoasa castigatoare. (Radu Crivat)

×
Subiecte în articol: arhiva jurnalul