x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Jurnalul National indeplineste dorintele cititorilor fideli

Jurnalul National indeplineste dorintele cititorilor fideli

17 Mar 2005   •   00:00

Pe langa multe alte premii, concursul "Ia-ti Logan de Jurnalul se intoarce" pune la bataie un autoturism Dacia Logan pe zi. Masina de ieri a fost castigata de un tanar din Capitala. El se numeste Catalin Georghe Daian si are 30 de ani.

FERICIT. Catalin are acum propria masina
Ieri-dimineata, Catalin a plecat devreme de acasa pentru a cumpara Jurnalul National de la un chiosc de ziare din Drumul Taberei. Nu a verificat talonul imediat. Abia dupa cateva ore, curiozitatea l-a impins pe bucurestean sa-l razuiasca. Un timp nu i-a venit sa creada ca cele doua serii, cea de pe talon si cea din ziar, sunt identice si ca el este adevaratul castigator. Catalin spune despre sine ca este pesimist. Nu avea incredere in concursuri, deoarece mama sa participa de multi ani la "tombole si extrageri" si nu a castigat niciodata nimic. Norocosul a sunat la numarul de telefon din ziar si totul s-a dovedit real. El este castigatorul unui Logan nou-nout. In februarie 2005, Catalin a implinit zece ani de cand are permis de conducere. Pentru ca nu a avut niciodata masina, nu a avut deseori ocazia sa sofeze, desi ii place foarte mult sa faca acest lucru. De obicei, atunci cand voia sa conduca, imprumuta o masina de la unul dintre prietenii sai. "Daca aveam nevoie de masina, pentru un timp, trebuia sa o imprumut de la un prieten. Nu mi-o dadeau mereu", marturiseste Catalin.

Cu o seara inainte de ziua in care a castigat premiul oferit de ziarul nostru, bucuresteanul a cerut unui prieten masina, cu imprumut, dar acesta nu i-a dat-o. Acum, Catalin nu mai este nevoit sa apeleze la prieteni atunci cand are nevoie de masina, deoarece are propriul Logan, oferit de ziarul nostru. Jurnalul National a facut inca un cititor fericit, indeplinindu-i una dintre cele mai mari dorinte ale vietii sale: aceea de a avea propriul autoturism.

CONCURSUL NOSTRU CONTINUA

Nu uita ca la "Ia-ti Logan de Jurnalul se intoarce" fiecare talon este valabil pe toata durata campaniei.

Din momentul in care a fost cumparat se poate castiga cu el chiar si in ultima zi de concurs.

Astfel, Jurnalul National ofera o sansa in plus cititorilor sai fideli.

Chiar daca nu ai castigat inca, nu renunta. Verifica talonul in fiecare zi. (Radu Crivat)
×
Subiecte în articol: arhiva jurnalul