x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Miercuri se deschide Salonul Internaţional Auto-Moto Bucureşti 2012

Miercuri se deschide Salonul Internaţional Auto-Moto Bucureşti 2012

de Sebastian S. Eduard    |    03 Apr 2012   •   12:29
Miercuri se deschide Salonul Internaţional Auto-Moto Bucureşti 2012

Piata Constitutiei gazduieste de miercuri si pana duminica Salonul International Auto-Moto Bucuresti. Organizatorii ne imbie atat cu o expozitie de masini de serie, apartinand diversilor dealeri dar si cu cateva exclusivitati cum sunt Opel Ampera, masin anului 2012 in Europa (foto), Mercedes-Benz SL-Class Roadster sau Chevrolet Camaro.

Primavara aceasta va mai aduce o premiera importanta: modelele exclusivistului constructor britanic Caterham vor fi prezente la SIAMB 2012. In cadrul acestui eveniment publicul prezent va putea admira si noul monopost de Formula 1 al echipei Caterham F1.

In zona moto, la standul Ducati nimeni nu va putea sta indiferent in fata unui Streetfighter, lansat in Romania la 25 februarie 2012. Are “doar' 132 CP la o greutate de 169kg si va sta alaturi de Monster, Hypermotard, Multistrada, Superbike si Diavel. MotoBoom va expune modele ale marcilor Triumph, Bombardier, Suzuki, Kawasaki si Yamaha.

Evident ca exista si o parte de entertainment. Ne sunt promise concerte Loredana si Andreea Banica, iar castigatorul premiului din cadrul tombolei cel mare va primi 1.000 litri de combustibil.

Costul unui bilet de intrare nu a fost inca facut public, insa intrucat expozitia se desfasoara in sectorul 5, primii 3.500 de vizitatori care locuiesc in sectorului 5 vor avea intrarea gratuita.

×