Jurnalul.ro Timp liber Relatii 13 semne că o femeie este îndrăgostită cu adevărat

13 semne că o femeie este îndrăgostită cu adevărat

de Anastasia Paul    |   

Te-ai întrebat vreodată dacă o femeie se încalță cu pantofi cu toc pentru tine? Ei bine, există mai multe semne care te ajută să identifici semnele interesului real al unei femei pentru un bărbat. 

1) Atenție
O femeie îndrăgostită devine cu adevărat interesată de viața ta.Ea vrea să știe totul despre ziua ta, visele tale, ideile tale și experiențele tale.

Nu doar aude, ea ascultă. Este acolo pentru poveștile tale, atât cele interesante, cât și poveștile neinteresante. Se implică activ în conversațiile tale, pune întrebări ulterioare și arată o curiozitate reală. Ea prețuiește cu adevărat cuvintele tale și fiecare mic detaliu despre tine.

2) Deschidere
Deschiderea față de cineva necesită un nivel ridicat de încredere și confort. Și dacă o femeie face asta cu tine înseamnă că este îndrăgostită.

Își va împărtăși visele, temerile și chiar nesiguranța. Ea te va lăsa să-i vezi partea vulnerabilă fără să se teamă că va fi judecată. Ea are încredere în tine cu cele mai profunde gânduri și secrete pe care poate nu le-a împărtășit cu nimeni altcineva. Acest nivel de intimitate emoțională sugerează că ea se simte profund conectată și îndrăgostită de tine.

3) Esti important pentru ea
O femeie îndrăgostită își va face mereu timp pentru tine, indiferent cât de ocupată ar fi. Când vezi o femeie făcând asta, este un semn că te iubește cu adevărat.

4) Compromisuri
Compromis este un cuvânt care are o mare importanță în fiecare relație. Când o femeie este profund îndrăgostită, înțelege acest lucru și este dispusă să facă compromisuri de dragul relației.

Nu este despre câștig ori pierdere, este găsirea unui teren comun care să le mulțumească pe ambele părți. Compromisul este strâns legat de empatie, un ingredient critic în relațiile de succes.

Psihologii spun că oamenii care empatizează cu partenerii lor au mai multe șanse de a face compromisuri într-o dispută. Deci, dacă dă semne de compromis, înseamnă că este îndrăgostită.

5) Acțiuni
Atunci când o femeie este profund îndrăgostită, cuvintele și acțiunile ei sunt în perfectă armonie. Este ca o melodie frumoasă în care versurile și melodia se îmbină perfect, creând o simfonie sinceră.

Această temă derivă din respectul și dragostea ei pentru tine. Este modul de a arăta că este sinceră cu privire la sentimentele ei și că poți avea încredere în ea. În cele din urmă, nu înseamnă „te iubesc”, ci demonstrează această iubire prin acțiuni. Când ea își vorbește, este unul dintre cei mai sinceri indicatori că este cu adevărat îndrăgostită de tine.

6) Admirație
Când o femeie este îndrăgostită, ea devine ceal mai mare fan al tău. Visele tale devin și visele ei.

Dacă o femeie este acolo pentru tine, te încurajează, simțindu-se mândră de realizările tale și sărbătorind victoriile tale ca și cum ar fi ale ei, este îndrăgostită de tine.

7) Prezentare
Dacă o femeie te place cu adevărat, va dori să te prezinte familiei și prietenilor. Vei întâlni pe toată lumea, de la cea mai bună prietenă a ei de la grădiniță până la excentrica ei mătușă. Și asta e mare lucru.

Înseamnă că este mândră să fie cu tine și vrea ca lumea să știe asta. Dacă ești prezentat, ea nu doar se întâlnește cu tine. Ea este indragostita.

8) Vorbește despre „noi”
Când o femeie începe să folosească „noi” în loc de „eu”, în timp ce discută despre planuri, este un semn puternic al dragostei ei pentru tine. Înseamnă că te vede ca parte a vieții ei în viitor. Aceste cuvinte arată o identitate comună și interdependență, elemente critice ale iubirii.

Când vorbește despre „noi” în timp ce discută despre viitor, sugerează că este cu adevărat îndrăgostită de tine.

9) Ești special pentru ea
Care este cel mai inconfundabil semn că o femeie este îndrăgostită? Ea te va face să te simți special. Ea îți va arăta în moduri mari și mici că ai un loc unic în inima ei.

Aceste gesturi de dragoste de zi cu zi îți spun cât de special ești pentru ea.

10) Este dispusă să lupte
Dragostea nu este doar soare și trandafiri. Când o femeie este cu adevărat îndrăgostită, se va lupta pentru tine. De ce? Pentru că îi pasă. Îi pasă suficient de mult să se asigure că relația este cea mai bună posibilă.

Dacă nu te-ar iubi, nu s-ar deranja. Ea ar pleca. Deci da, luptele pot fi provocatoare, dar și un semn de iubire profundă.

11) Te include în viața ei
Când o femeie este îndrăgostită, tu nu faci doar parte din viața ei. Tu ești viața ei. Ea te va dori acolo pentru lucrurile mari - zile de naștere, sărbători, schimbări în carieră.

Pe de altă parte, ea te va dori acolo pentru lucrurile mărunte - cumpărături, cafea, filme. Fiecare moment devine mai bun pentru că ești în el.

12) Răbdare
Dragostea cere răbdare, iar o femeie îndrăgostită înțelege asta. Ea știe că nu ești perfect (nimeni nu este) și este dispusă să aibă răbdare cu tine, cu ciudațiile și cu defectele tale.

Ea nu se așteaptă la schimbare instantanee deoarece dragostea adevărată înseamnă să accepti pe cineva așa cum este.

13) Iertare
Dacă o femeie te iubește cu adevărat, te va ierta. Nu pentru că este slabă, ci pentru că alege dragostea în loc să păstreze ranchiună.

Iertarea nu este un semnal de slăbiciune, ci de putere și iubire.

Dragostea adevărată înseamnă să acceptăm binele și răul, frumosul și urâtul, notează experteditor.com.

 

Subiecte în articol: relaţii dragoste femeie
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri