Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii vor fi favorizate de Univers în sezonul Fecioarei

3 zodii vor fi favorizate de Univers în sezonul Fecioarei

de Moira Dună    |   

Trei semne zodiacale vor avea noroc în sezonul Fecioarei, între 22 august - 22 septembrie 2024.

Suntem oficial la jumătatea ciclului zodiacal cu sezonul Fecioarei 2024! Atenție la o schimbare a energiilor odată ce Soarele trece din Leu în Fecioară, pe 22 august, unde va rămâne până pe 22 septembrie.

Deoarece Fecioara este unul dintre zodiile guvernate de Mercur (celălalt este Gemeni), această perioadă astrologică va avea cu siguranță multe nuanțe intelectuale. Deși, ca semn de pământ, Fecioara preferă să funcționeze mai practic și mai temeinic decât Gemenii.

Astfel că 3 zodii vor fi incredibil de norocoase în această perioadă. 

1. Fecioară
Aceasta este luna ta, Fecioară! Ești încântată să fii copilul favorit al Universului? Există multe lucruri aici pentru tine care te vor ajuta să-ți dezvolți speranțele, visele și obiectivele. Doar fii atentă la auto-sabotaj sau la vorbirea de sine negativă. Sunt prea multe retrogradări pe cer în acest moment care vor profita dacă nu te menții puternic.

Naticii cu Soare, Mercur sau Venus în Fecioară vor fi binecuvântați în această perioadă. Dar dacă ai Lună în Fecioară sau Gemeni, sau chiar Mercur în Gemeni, alături de alte poziții în Fecioară (nu neapărat cele menționate deja), atunci și vei experimenta unele dintre aceste binecuvântări, deși nu la fel de puternic.

Nativii cu Soarele în Fecioară sunt încurajați în mod special să se concentreze asupra obiectivelor și priorităților lor. Poți depăși multe obstacole.

Cei cu Venus în Fecioară, pe de altă parte, vor experimenta binecuvântările sezonului numai atunci când sunt receptive. Cunoaște-ți mintea și ceea ce îți dorești, și apoi fii deschis către Universul care acționează în favoarea ta.  

Citiți și 4 zodii au puteri ascunse pe care încă nu le-au descoperit

2. Berbec
Ești gata să ai un sezon frumos cu Soarele în Fecoară. Cu atât mai mult dacă ai un Soare sau o Lună în Berbec. Dar aceia dintre voi care au și cel puțin o plasare a Fecioarei în harta natală vor fi mai favorizați decât restul, așa că generația Pluto în Fecioară poate aștepta cu nerăbdare această lună astrologică.

Vei avea parte de compasiune și grijă din partea celorlalți. Poate chiar să vină la tine prin străini sau cunoscuți ocazionali care vor să te ajute pe calea pe care ai ales-o și nu vor să te vadă chinuindu-te. Doar respectă ajutorul oferit cu bunătate, astfel încât energia să poată continua să curgă pozitiv. De asemenea, ești încurajat să ai răbdare, deoarece sezonul Fecioarei va fi o perioadă mai lentă pentru tine. Atâta timp cât ai încredere că lucrurile se desfășoară exact așa cum trebuie, vei putea să rămâi cu picioarele pe pământ.

Cei cu Luna în Berbec pot avea un timp mai volatil în timpul sezonului Fecioarei. S-ar putea să nu privești experiențele cu drag deoarece trezesc răni vechi, aduc declanșatoare și te obligă să recunoști lucrurile pe care le suprimai. Însă toate acestea te vor ajuta să te vindeci și să devii întreg din interior. Așa că, odată ce te vei afla de cealaltă parte a acestei nopți întunecate a sufletului, vei recunoaște ceea ce se întâmplă ca pe o binecuvântare ascunsă.

Citiți și Horoscop săptămânal, 26 august - 1 septembrie 2024. Oportunități de afaceri pentru Berbeci. Scorpionii se îndrăgostesc

3. Pești
Pregătește-te pentru o lună zodiacală interesantă. Fiind semnul opus al Fecioarei, s-ar putea să te întrebi dacă este chiar posibil să ai noroc în luna Fecioarei, dar nu-ți face griji. Tranzitele astrologice din 2024 (cel puțin în această perioadă) gte ajută. Cei care au Soare, Mercur, Venus și Marte în Pești vor fi deosebit de norocoși acum.

Soarele în Pești și Marte în Pești vor avea binecuvântări similare. Puterea și talentele tale interioare vor fi scoase la suprafață și hrănite printr-o varietate de evenimente așteptate și neașteptate. Ieși din zona ta de confort, dar nu prea mult. Acum este momentul să adopți ritmul de melc, în timp ce cucerești fiecare zi pe măsură ce vine. Dacă ești un profesionist creativ, această binecuvântare te va ajuta să renunți la îndoielile de sine și să blochezi cuvintele toxice ale persoanelor negativiste care s-ar putea să nu vrea să reușești.

Peștii vor avea astfel un timp fabulos în viața lor amoroasă în acest sezon al Fecioarei. Te vei simți iubit și prețuit. Atâta timp cât rămâi receptiv la binele din lume, vei ști unde să mergi și de cesă te ferești. Intuiția ta va fi sporită. Fecioara, fiind semnul tău opus, te va forța să intelectualizezi de ce simți ceea ce simți. Această provocare îți va întări darurile naturale.

În cele din urmă, vei descoperi că nu trebuie să fii de acord cu toți din cercul lor social, inclusiv cu anumite convingeri ale familiei sau prietenilor Va duce la o creștere reînnoită,  la maturizarea și întărirea darurilor înnăscute care au fost cel mai probabil suprimate de stereotipuri și alte tipuri de bigotism, potrivit yourtango.com.

Subiecte în articol: hosorscop zodii noroc fecioara
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri