Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii testate de Univers pe 20 august 2024

3 zodii testate de Univers pe 20 august 2024

de Moira Dună    |   

Luna face conjuncție cu Saturn și ne ajută să ne vindecăm, punându-ne în contact cu sentimentele noastre reale.

Nimănui nu-i place să creadă că este „testat” de Univers dar, pe 20 august 2024, 3 semne zodiacale vor fi puse la încercare.  

Berbec
De parcă nu ai avea suficiente lucruri pe cap, iată că vine 20 august și vei fi testat de Univers doar pentru a vedea dacă primești indiciu. Deși acest lucru nu sună chiar atât de minunat, ai încredere . Totul va fi mult mai bine decât îți poți imagina.

Ceea ce îți pune la încercare răbdarea în această zi este ideea că va trebui să refaci ceva ce ai făcut din cauza conjuncției cu Saturn. De câte ori trebuie să treci peste acest lucru? De mai multe ori, dar ce înseamnă asta? Foarte posibil, înseamnă că ai fost neglijent.

Nu-ți place să fii chemat, mai ales de Univers, dar de data aceasta se pare că înveți o lecție uriașă. Dacă îți știi greșelile în avans, nu trebuie să te întorci niciodată și să refaci lucrurile. Deși acest lucru pare evident, în timpul conjuncției cu Luna cu Saturn, vei înțelege. 

Citiți și 3 etape necesare în evoluția fiecărei zodii: Păstor, Minotaur, Războinic sau Înger

Gemeni
Să fii testat de Univers ți pare nedrept deoarece simți că întreaga ta viață a fost un mare test universal. Deci, ce ai greșit acum, s-ar putea să te întrebi. Nimic. Ești pur și simplu împins la acțiune și ceea ce dorește Universul să faci este să decizi unde vrei să-ți concentrezi atenția.

Pentru o altă persoană, s-ar putea să nu fie mare lucru, dar pentru tine, să iei decizii mari este o corvoadă pe care uneori îți place să o puni pe plan secundar, pur și simplu pentru că alegerea nu este treaba ta. Ajungi să amâni și să blochezi, și apoi nu se întâmplă nimic.

În timpul lunii în conjuncție cu Saturn, Universul îți spune să faci ceva să se întâmple. Nu mai zăbovi în jurul tufișului. Deși acest lucru s-ar putea simți ca un test pentru tine, ceea ce se întâmplă cu adevărat în 20 august este că ai ocazia să acționezi, iar Universul te îndeamnă să te implici.

Citiți și Numerologie. Copiii lideri, în funcție de ziua de naștere. Cum pot fi educați pentru a-și atinge potențialul maxim

Scorpion
Vei descoperi că ai făcut ceva greșit de mult, mult timp. Nu este o mare tragedie dar este o modalitate prin care tu să înțelegi că, uneori, verifici ce este bine și ce este rău pentru a nu pierde timpul făcând lucrul greșit prea mult timp.

Universul încearcă să te facă să înțelegi asta și din singurul motiv de a te scuti de agravarea lucrurilor și de anxietate. Ești o persoană căreia nu-i place să fie corectată și s-ar putea chiar să descoperi că ești defensiv atunci când oamenii vin cu o ușoară critică la adresa muncii tale; e în regulă. Avi Luna în conjuncție cu Saturn pentru a te ajuta să vezi lucrurile clar în această zi, potrivit yourtango.com.

Subiecte în articol: horoscop zodii univers
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri