Jurnalul.ro Horoscop 4 Zodii încheie un ciclu Karmic greu, de 16 Ani, până la sfârșitul anului 2024: Vor intra într-o nouă eră a vieții lor

4 Zodii încheie un ciclu Karmic greu, de 16 Ani, până la sfârșitul anului 2024: Vor intra într-o nouă eră a vieții lor

de Andreea Tiron    |   

Aceste semne zodiacale se îndreaptă spre o nouă eră. Patru semne zodiacale au fost prinse într-un ciclu karmic care durează din 2008. Din fericire, Pluto va reîntra în semnul Capricornului pe 1 septembrie și va rămâne în acest semn până pe 19 noiembrie 2024, când planeta transformării și a puterii interioare va intra din nou în Vărsător.

Acest ciclu este unul de eliberare și acceptare a noilor începuturi.

Potrivit yourtango.com, astrologul Amy Demure a explicat că patru semne zodiacale „vor intra într-o nouă eră a vieții lor.” Semnele cardinale vor resimți această tranziție cel mai intens, deoarece continuă procesul de transformare început în 2008, permițându-le să închidă acest capitol. Aceasta este o oportunitate pentru următoarele semne să se mândrească cu succesele lor și să continue să învețe din surprizele pe care viața le aduce. Pluto le cere să se ridice și să preia inițiativa atunci când este necesar. Cu înțelegerea pe care le-a oferit-o Pluto, aceste semne vor simți că pot realiza orice își propun.

1. Berbec
Pluto în Capricorn poate să fi părut restrictiv, pe măsură ce te-ai confruntat cu lideri și persoane aflate în poziții de putere. Dar acum, poate ai devenit chiar tu cel care conduce sau ești pregătit să îți asumi un rol de autoritate. Pluto în Capricorn te-a învățat multe despre diplomație, chiar dacă refuzi să folosești aceste tactici zilnic.

Pluto în Capricorn ți-a aruncat multe responsabilități, unele dintre ele fiind dificile, mai ales cu intrarea lui Saturn în Capricorn. Acum poți reflecta asupra creșterii tale, asupra fundației pe care ai construit-o și cum ai reușit să depășești provocările.

Acum lucrurile par mai ușoare, pe măsură ce te pregătești pentru o ultimă confruntare pe care, cu siguranță, o vei câștiga. Cu toate acestea, este posibil să fie momentul să adopți o abordare mai diplomatică pentru a câștiga prieteni și adversari.

2. Rac
Un aspect definitoriu al acestei tranziții este cum ai învățat să devii mai independent prin experiențele tale anterioare în relații. Tranzitul lui Pluto înapoi în Capricorn este o lecție despre cum protejarea granițelor tale te va ajuta să te ridici. Capacitatea ta de a iubi a crescut și evoluat în ultimii 16 ani.

Un alt efect al acestui tranzit a fost relația ta cu trecutul și modul în care acesta se leagă de prezent. Deși poate fi dificil să renunți, vezi cum acele experiențe te-au modelat și ți-au permis să schimbi direcția.

3. Balanță
Înainte de a vedea cum se schimbă conexiunile tale romantice prin Pluto în Vărsător, ești adus înapoi să reflectezi asupra acelor momente definitorii din perioada în care Pluto a fost în Capricorn, care erau legate de fundația și sistemul tău de rădăcini.

Din punct de vedere emoțional, Pluto în Capricorn te-a făcut mai inteligent emoțional și mai conectat spiritual. Pluto te-a determinat să descoperi mistere și să cercetezi istoria legată de casă, ceea ce te-a făcut mai compătimitor și mai dispus să-i îngrijești pe alții.

4. Capricorn
Cu Pluto reintrând în semnul tău, identitatea ta va fi tema centrală a acestui tranzit, deoarece evoluția ta din ultimii 16 ani a fost evidentă. Pluto te-a ajutat să te simți mai puternic și să îți redescoperi mândria în tine însuți.

Dezvoltarea unor relații mai bune cu cei din jur și dorința de a asculta mai mult îți vor aduce beneficii. Acest tranzit te invită să îți deschizi mintea, inima și spiritul spre ceea ce urmează.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri