Jurnalul.ro Horoscop 4 zodii cele mai influențate de copilăria lor. Încredere, perfecțiune, organizare, vise împlinite

4 zodii cele mai influențate de copilăria lor. Încredere, perfecțiune, organizare, vise împlinite

de Moira Dună    |   

Toate zodiile sunt influențate de copilărie, însă doar patru semne o păstrează cu ele pe tot parcursul vieții.

Leu
Leii au de obicei o copilărie destul de idilică. Sunt hrăniți și îngrijiți, adaptați și se înțeleg bine cu ceilalți. Ei sunt genul care au un cel mai bun prieten din cartea de povești și intră în genul de probleme de care oamenii scapă doar în filme.

Sunt un fel de copiii de aur ai orașului sau cartierului lor și, deși aceste experiențe le dau încredere, pe care o pot folosi apoi la vârsta adultă, îi lasă, de asemenea, prost pregătiți în lumea din afara bulei pe care au cunoscut-o.

Se simt inconfortabil în situații în care reputația lor nu îi precede. Nu știu cum este să fie lăsați deoparte sau respinși și, prin urmare, nu au mecanismele de adaptare pentru a gestiona acest lucru pentru prima dată, ca adulți. Dar pentru Leu este mai bine mai târziu decât niciodată.

Citiți și 4 zodii care se îndrăgostesc întotdeauna de persoana nepotrivită

Fecioară

Fecioara este un elev heterosexual care a fost atât de inteligent la școală, încât până și profesorii au fost enervați de câtă dreptate avea. Fecioara a zdrobit ortografia și putea să scrie un eseu în somn. Natura lor competitivă a fost forța lor motrice dar oamenii își subestimează adesea curiozitatea naturală. Sunt întotdeauna pregătiți cu răspunsul corect deoarece sunt suficient de motivați să-și cerceteze propriile întrebări. Nu au depins niciodată de adulți pentru a face toată munca pentru ei.

Ca adult, Fecioara devine cu ușurință într-un colaborator individual cu rezultate înalte, dar se luptă este să găsească aceeași satisfacție atunci când nu mai există premianți.

Munca într-un domeniu în care învățarea nu este o constantă îi creează un sentiment de plictiseală din care se luptă să scape. Numai atunci când învață să obțină validarea din propria plăcere, poate începe un nou capitol.

Citiți și 3 etape necesare în evoluția fiecărei zodii: Păstor, Minotaur, Războinic sau Înger

Gemeni
În multe privințe, copilăria Gemenilor a fost colorată de o lipsă de control. Probabil că au trebuit să se mute cel puțin o dată, să împartă camera cu un frate sau să fi pierdut un animal de companie iubit. Acel haos și emoțiile copleșitoare care au venit cu el le-au rămas până la vârsta adultă.

Nevoia lor de a-și organiza în mod constant programele aglomerate sau de a-și distrage atenția cu munca sau diverse activități este modul lor de a pune ordine în viață, într-un mod care să se simtă confortabil și controlabil.

Nu există surprize atunci când totul a fost aranjat cu luni în avans, și nu există timp să plângi sau să te oprești asupra vreunei emoții negative atunci când Gemenii se mențin în mod constant epuizați și copleșiți. Operarea la o viteză și efort atât de mare este modul lor de a amorți orice lucru greu de înfruntat într-un ritm normal. Ei sunt mereu grăbiți spre următorul lucru.

Pești
Peștii sunt semnul care nu crește niciodată cu adevărat din copilăria lor, cel care păstrează toată magia vieții chiar și atunci când toți ceilalți au pierdut-o. Ei vor urca în continuare pe bicicletă fără a avea în vedere o destinație clară, vor sta până seara târziu citind o carte, chiar dacă nimeni nu-i va certa pentru asta, și vor avea întotdeauna un vis bun gata să se realizeze odată ce cursurile se termină.

Ei nu cred că viața ar trebui să se schimbe doar pentru că îmbătrânesc. Ei încă aduc la fel de multă energie și entuziasm în dimineața de Crăciun, chiar și atunci când încep să ofere mai multe cadouri decât primesc. Vacanța este încă ceva la care visezi cu ochii înstelați, iar zilele de naștere înseamnă întotdeauna tort.

Peștii nu pierd niciodată din vedere lucrurile mărunte care aduc bucurie în viața noastră. Nu renunță niciodată la lucrurile care îi fac să zâmbească, notează collective.world.

 

Subiecte în articol: horoscop zodii copilarie
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri