x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 4 zodii care se îndrăgostesc întotdeauna de persoana nepotrivită

4 zodii care se îndrăgostesc întotdeauna de persoana nepotrivită

de Redacția Jurnalul    |    21 Aug 2024   •   00:20
4 zodii care se îndrăgostesc întotdeauna de persoana nepotrivită
Sursa foto: pixabay.com

Patru semne zodiacale se îndrăgostesc mereu de persoana nepotrivită dar încă mai cred în iubire.

Rac

Ai o inimă plină de iubire și vrei să ai grijă de oamenii pe care îi iubești. Această latură a ta este ceea ce te face atât de special, dar te face să te îndrăgostești de persoana nepotrivită din nou și din nou. Ești atras de cei care par să aibă cea mai mare nevoie de iubirea ta și, uneori, asta înseamnă să ajungi lângă oameni care iau mai mult decât dau.

Ești genul de persoană care crede că dragostea poate vindeca cele mai profunde răni, motiv pentru care ești dispus să rămâi, în speranța că partenerul tău se va schimba. Dar, din păcate, nu toată lumea este la fel de dispusă să evolueze ca tine, și asta te lasă cu inima frântă mai des decât ai vrea să recunoști.

Totuși, în pofida suferinței, ai convingerea că dragostea merită riscul și că, într-o zi, cineva va aprecia dragostea pe care trebuie să o oferi.

Citiți și 3 etape necesare în evoluția fiecărei zodii: Păstor, Minotaur, Războinic sau Înger

Balanță
Traiesti pentru dragoste. Este aerul pe care îl respiri, lucrul care face viața completă. Ești un adevărat romantic la suflet, visând mereu la o iubire perfectă, armonioasă și plină de frumusețe. Dar această viziune idealistă asupra iubirii te poate face uneori să te îndrăgostești de oameni care nu se potrivesc viselor tale.

Ești pe placul oamenilor și urăști conflictele. Aceasta înseamnă că ești adesea dispus să treci cu vederea steagurile roșii doar pentru a păstra pacea și pentru a menține acea imagine de vis a unei relații perfecte. S-ar putea chiar să te convingi că îți poți schimba partenerul, că în cele din urmă va deveni persoana care vrei să fie. Dar în adâncul sufletului știi că a încerca să modelezi pe cineva în idealul tău nu este același lucru cu a-l iubi pentru ceea ce este.

Chiar și după ce dragostea te dezamăgește, nu-ți pierzi speranța. Crezi în puterea iubirii și ești întotdeauna gata să-i dai o nouă șansă, convins că următoarea persoană ar putea fi cea potrivită.

Pești
Vezi lumea prin ochelari trandafirii. Ești un visător, îți imaginezi mereu o dragoste ca-n basme. Ești empatic și sensibil, ceea ce te face să fii atras în mod natural de oamenii care par puțin răniți. Vrei să îi repari, să fii cel care face totul mai bine.

Problema este că adesea te îndrăgostești de oameni care nu sunt capabili să-ți ofere dragostea pe care o meriți. Ești atât de concentrat pe potențialul a ceea ce ar putea fi, încât ignori realitatea a ceea ce este. Te lași prins în fantezie, crezând că dragostea va cuceri totul, chiar și atunci când relația nu funcționează.

Dar, indiferent de câte ori ai fost rănit, nu renunți niciodată la ideea că dragostea adevărată este acolo. Continui să crezi că, într-o zi, vei găsi pe cineva care se va potrivi cu intensitatea ta și te va iubi la fel de profund pe cât îl iubești tu.

Citiți și Numerologie. Copiii lideri, în funcție de ziua de naștere. Cum pot fi educați pentru a-și atinge potențialul maxim

Săgetător
Ești mereu în căutarea următoarei mari aventuri iar asta include și dragostea. Ești atras de oameni care sunt incitanți, imprevizibili și poate puțin periculoși. Tânjești după fiorul experiențelor noi, iar asta te face adesea să te îndrăgostești de oameni care nu sunt tocmai potriviți pentru tine.

Ești un optimist la suflet, vezi mereu ce e mai bun în oameni, chiar și atunci când nu merită. Crezi că toată lumea are o parte bună și ești dispus să treci cu vederea defectele lor în speranța că se vor schimba. Dar, de cele mai multe ori, asta înseamnă că ajungi cu cineva care nu este pregătit să se stabilească sau care nu împărtășește viziunea ta despre viitor.

În pofida suișurilor și coborâșurilor, nu îți pierzi niciodată încrederea în dragoste. Ești convins că următoarea persoană pe care o întâlnești ar putea fi potrivită pentru tine. Inima ta este rezistentă și, indiferent de câte ori a fost frântă, continui să iubești cu aceeași pasiune și intensitate ca înainte, potrivit collective.world.
 

×