Jurnalul.ro Horoscop 4 zodii suferă o transformare profundă din cauza eclipsei lunare, începând cu 17 septembrie 2024

4 zodii suferă o transformare profundă din cauza eclipsei lunare, începând cu 17 septembrie 2024

de Andreea Tiron    |   

Deoarece eclipsele lunare reprezintă o opoziție între Soare și Lună în astrologie, așteaptă-te ca emoțiile să fie foarte intense.

Pregătește-te pentru o turbulență emoțională! Pe 17 septembrie 2024, ne așteaptă o eclipsă parțială de Lună, care promite să fie o zi încărcată astrologic pentru toată lumea, transmite yourtango.com

Iată patru zodii care vor fi cel mai mult afectate de eclipsa parțială de Lună în Pești, pe 17 septembrie 2024:

1. Taur
Deja te confrunți cu retrogradarea lui Uranus, așa că eclipsa parțială de Lună din 17 septembrie te va influența fie într-un mod benefic, fie poate deveni un alt obstacol pe drumul tău. Totul depinde de cât de conștient ești de responsabilitățile și visurile tale. La urma urmei, uneori primele pot sta în calea celor din urmă (sau invers), dar dacă reușești să găsești echilibrul potrivit între responsabilități și vise, vei descoperi binecuvântările eclipsei de cealaltă parte. Acestea pot include o creștere bruscă a popularității în cercurile tale sociale (sau pe rețelele sociale), mai mulți bani la dispoziție, o creștere a afacerii tale și așa mai departe.

Deoarece Peștii reprezintă colectivul, relația ta cu familia și partenerul poate fi afectată atât pozitiv, cât și negativ. Încearcă să empatizezi și să te conectezi.

2. Pești
Pregătește-te pentru niște turbulențe serioase în timpul eclipsei parțiale de Lună! Este în casa ta, la urma urmei (și va interacționa și cu Saturn și Neptun). Unii dintre voi vor simți acest impact sub forma unor vise foarte intense.

Alții vor descoperi că își doresc un alt tip de cerc social, pe măsură ce aspecte ascunse ale personalității lor ies la iveală. Nu trebuie însă să fie un proces de tip „totul sau nimic”. Uneori este important să recunoști că viața nu trebuie să fie robotică. Oscilațiile și sezonalitatea fac parte din ea. Așadar, dacă îți dorești o companie diferită, caut-o. Nu va diminua importanța prietenilor și celor dragi inițiali, ci doar va aduce ceva nou.

Dacă talentele și darurile tale naturale cer atenție, acordă-le timp, făcând alegeri conștiente. Acestea te vor ajuta să profiți la maximum de eclipsă, deși vor exista unele schimbări de dispoziție cu care va trebui să te confrunți.

3. Rac
Eclipsa parțială de Lună din 17 septembrie va fi o binecuvântare ascunsă pentru tine. În principal pentru că, fiind Rac, Luna este domeniul tău de putere și influență. Așadar, fii atent la întâmplări neobișnuite care te vor ghida în mod misterios către obiectivele tale. S-ar putea să primești ajutor neașteptat, alături de semne și sincronicități din univers.

Dacă simți chemarea, află reprezentarea spirituală a sufletului tău, lucrând cu un șaman sau un clarvăzător cu moștenire spirituală. Acest lucru te va ajuta în următoarea etapă a călătoriei tale de viață, deși această reprezentare se va schimba în timp.

4. Scorpion
Ca semn de apă, vei experimenta această eclipsă parțială de Lună într-un mod profund și semnificativ. Va aduce la suprafață înțelepciunea ascunsă în subconștientul tău. Măștile vor cădea pe măsură ce îți vei da seama că ochiul tău interior era mereu conștient de adevăr, în ciuda încercărilor de a-ți întuneca mintea. Acest lucru va declanșa fie o nouă eră în viața ta, fie îți va scoate la suprafață temerile. Rămânând conștient, poți renunța la temeri și vei descoperi adevărata ta putere.

Dacă simți chemarea, pregătește apă de eclipsă punând un borcan cu apă afară cu câteva ore înainte de începerea eclipsei, în funcție de fusul tău orar. Asigură-te că capacul borcanului este transparent pentru ca apa să poată absorbi bine energia eclipsei. O poți folosi pentru a-ți unge fruntea înainte de sesiuni profunde de meditație. Aceasta te va ajuta să recreezi experiența eclipsei și să aduci la suprafață mesaje profunde din subconștientul tău. Nu bea însă această apă!

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri