Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident teribil de ambulanță pe DN2, pe raza municipiului Urziceni. Patru persoane au fost rănite. Un copil de 2 ani este inconștient

Accident teribil de ambulanță pe DN2, pe raza municipiului Urziceni. Patru persoane au fost rănite. Un copil de 2 ani este inconștient

de Redacția Jurnalul    |   

O ambulanță care transporta un copil de 2 ani la Spitalul Municipal din Urziceni s-a răsturnat, luni în jurul orei 15.00, pe DN2, pe raza municipiului Urziceni. Patru persoane au fost rănite. Ambulanța a fost lovită de un autoturism care nu a respectat prioritatea.

„Trei echipaje operative din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD au intervenit la un accident rutier, produs în municipiul Urziceni, pe DN2, în care a fost implicată o ambulanță SAJ.

În sprijinul acestora au acționat și trei echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița.

În urma evenimentului rutier, ambulanța s-a răsturnat pe partea carosabilă, rezultând patru victime: trei adulți conștienți, cooperanți și neîncarcerați și un minor cu vârsta de aproximativ 2 ani(pacient) inconștient.

După evaluare, toate cele patru persoane au fost transportate la diferite unități spitalicești”, a precizat reprezentantul ISU Ialomița.

 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

Subiecte în articol: accident ISU Ialomița
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri