Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident în lanț pe Autostrada Transilvania: 11 mașini implicate și șase persoane rănite

Accident în lanț pe Autostrada Transilvania: 11 mașini implicate și șase persoane rănite

Un accident în lanț în care sunt implicate 11 mașini a avut loc marți dimineața pe Autostrada Transilvania. Șase persoane sunt rănite ușor, potrivit primelor informații.

Update O persoană a fost transportată la spital și urmează să fie transportată și a doua. Victimele sunt conștiente și cooperante. Circulația e blocată pe sens, mai transmit salvatorii clujeni. 

Stire initiala ISU Cluj a fost alertat marți dimineața pentru a interveni la un accident rutier pe A3, pe sensul de mers Turda-Gilău, în dreptul localității Săndulești.

La fața locului intervine cu mai multe autospeciale Detașamentul de pompieri din Turda.

Din primele informații, în carambol sunt implicate 8 autoturisme, două autotrenuri și o camionetă.

Șase persoane prezintă mici escoriații și contuzii.

”La ora 7.30 ISU Cluj a fost alertat pentru a interveni la un accident rutier pe A3, sens de mers Turda-Gilau, în dreptul localității Săndulești.

Intervine Detașamentul Turda cu 1 autospecială Descarcerare, 1 ASAS, 1 EPA Turda, 13 sof. Din informațiile actuale, în carambol sunt implicate 8 autoturisme, 2 autotrenuri și o camionetă.

6 persoane prezintă mici escoriații și contuzii. Nici o persoană încarcerată. Intervenția este în dinamică. Revenim cu update”, transmite ISU Cluj. 

Intervenția pompierilor este în desfășurare.

Circulația în zonă este blocată.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

ISU Cluj

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri