Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident între o ambulanță și un autoturism în centrul Clujului

Accident între o ambulanță și un autoturism în centrul Clujului

O autosanitară a Serviciului de Ambulanță Județean Cluj a fost implicată în această dimineață într-un accident rutier petrecut în centrul municipiului. Patru persoane au fost rănite și transportate la spital.

Potrivit informațiilor rezultate în urma anchetei efectuate de polițiști la fața locului, accidentul ar fi fost provocat de o șoferiță. Aceasta circula pe strada Mihai Eminescu din Cluj-Napoca, spre strada Moților. Ajunsă la intersecție, femeia nu a acordat prioritate de trecere ambulanței, care circula regulamentar pe strada Moților spre Calea Mănăștur.

În urma impactului destul de puternic, autoturismul condus de femeie a părăsit carosabilul și a ajuns pe trotuar, în timp ce ambulanța s-a oprit pe marginea drumului.

În urma accidentului a rezultat rănirea a 4 persoane, spun reprezentanții IPJ Cluj, care informează cu șoferul ambulanței, medicul și un voluntar au suferit leziuni și au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale amănunțite.

Tot la spital a ajuns și femeia bănuită că ar fi provocat accidentul de circulație.

Oamenii legii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs evenimentul rutier. Deocamdată nu este încă stabilit dacă ambulanța se afla în misiune și circula cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri