Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident MORTAL în Cluj. O adolescentă a fost SPULBERATĂ pe trecerea pentru pietoni

Accident MORTAL în Cluj. O adolescentă a fost SPULBERATĂ pe trecerea pentru pietoni

O adolescentă în vârstă de 15 ani a ajuns în stare critică la spital, sâmbătă după-amiază, după ce a fost spulberată de un autoturism în localitatea clujeană Vâlcele, potrivit Someseanul.

Fata se afla în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni, confirmă polițiștii, care spun că adolescenta intenționa să treacă pe cealaltă parte a drumului pentru a se întâlni cu părinții.

Un autoturism BMW înmatriculat în Alba, condus de o femeie din același județ, a frânat brusc în momentul în care șoferița a văzut-o pe tânără că vrea să traverseze, însă un alt autoturism, marca Volkswagen, înmatriculat în Cluj, încercând să evite impactul cu autoturismul BMW a virat la stânga și a surprins-o pe adolescentă în traversarea drumului. Șoferul autoturismului Volkswagen, un tânăr de 28 de ani, s-a trezit cu tânăra în fața mașinii și nu a mai putut evita impactul, lovind-o pe aceasta în plin.

Victima a fost proiectată pe carosabil, unde a pierdut și o cantitate însemnată de sânge din cauza rănilor suferite. Un echipaj al Ambulanței a intervenit imediat la fața locului, iar medicii au demarat manevrele de resuscitare a fetei care a rămas inconștientă pe carosabil.

Aceasta a fost stabilizată și transportată de urgență la spital în Cluj-Napoca, însă odată ajunsă aici a decedat în ciuda eforturilor depuse de medici.

Tânără accidentată în Vâlcele - 12.11.2016

Subiecte în articol: accident
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri