Jurnalul.ro Ştiri Locale Se circulă în coloană pe Valea Prahovei. Aglomerație între stațiunile de pe litoralul Mării Negre

Se circulă în coloană pe Valea Prahovei. Aglomerație între stațiunile de pe litoralul Mării Negre

de Redacția Jurnalul    |   

Coloane de mașini s-au format duminică, la prânz, pe DN1, în zona stațiunilor de pe Valea Prahovei, și pe litoral la Eforie Nord și Agigea.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că duminică, la ora 12.00, situația traficului este normală pe A1 București- Pitești, A2 București – Constanța și A3 București – Ploiești.

Pe DN 1 Ploiești – Brașov s-au format coloane de autovehicule în Comarnic, pe sensul de mers către Brașov, precum și între Predeal și Bușteni, în direcția către Ploiești.

Trafic intens este și pe DN 39 Constanța - Vama Veche, în stațiunea Eforie Nord, pe ambele sensuri de mers, precum și în Agigea, în direcția către Constanța.

Pentru a evita aglomerația pe principalele artere rutiere, autoritățile recomandă mai multe rute alternative. Astfel, pentru a ocoli DN 1 București - Ploiești – Brașov se poate circula pe București – Autostrada A 3 – Ploiești – Cheia – DN 1A Brașov, pe București – A 1 – Pitești – Câmpulung – DN 73 Râșnov, pe București – DN 71 – Târgoviște – DN 72A – Câmpulung – DN 73 Râșnov și pe București – Târgoviște – DN 71 Sinaia.

De asemenea, pentru a evita autostrada A2 București – Constanța, pot fi folosite rutele București – DN 2 – Urziceni – DN 2A – Hârșova – Constanța și București – DN 3 – Fundulea – Lehliu – A 2 – Constanța.

Subiecte în articol: aglomeratie valea prahovei litoral dn1
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri