Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Alexia Caras și Sara Ghimpu se alătură distribuției serialului Iubire cu parfum de lavandă

Alexia Caras și Sara Ghimpu se alătură distribuției serialului Iubire cu parfum de lavandă

de Redacția Jurnalul    |   

Alexia Caras și Sara Ghimpu se alătură distribuției celui mai nou serial original semnat Ruxandra Ion și produs de Dream Film Production pentru Antena 1, Iubire cu parfum de lavandă, ce spune povestea a doi oameni maturi, pe care viața i-a pus la încercare de-a lungul timpului, dar care ajung să se îndrăgostească, în ciuda diferențelor sociale dintre ei.

Alexia Caras este o tânără actriță din Paşcani, studentă în cadrul UNATC, ce a îmbrățișat arta încă de la o vârstă fragedă și, nu de mult, a fost protagonista spectacolului ,,D’ale Carnavalului”, pe scena Universității.  În Iubire cu parfum de lavandă, Alexia dă viață personajului Alma, o adolescentă crescută în puf, care, în momentul în care părinții ei decid să divorțeze, aceasta vine să locuiască cu tatăl ei, interpretat de Adi Nartea, invocând drept motiv lipsa de atenție din partea mamei sale.

,,Ultimele luni din viața mea au fost copleşitoare. Am învățat despre bine, despre rău, despre profunzimea unei despărțiri, atât despre un zâmbet sincer, cât și despre unul superficial, despre oameni, despre redescoperire, despre începuturi și finaluri, despre mine și… despre suflet. În limba spaniolă, cuvântul ,,alma” înseamnă ,,suflet”. Iar dacă aș putea spune ceva cert despre Alma mea, ar fi faptul că sufletul ei are culoarea unei explozii de curcubeu.

Înainte să aflu că Alma îmi oferă oportunitatea de a-i spune povestea, mă întrebam de ce oare am trăit atât de intens anumite experiențe în ultima perioadă. Apoi, într-un moment greu din timpul unei secvențe pe care o filmam undeva la începutul acestui proiect, un moment de maximă vulnerabilitate pentru parcursul personajului, mi-am răspuns: le-am trăit și le-am purtat, le port pe umeri, pentru a-i da ei maximul din sufletul meu, pentru a-i spune povestea cu sinceritate și onoare. Le mulțumesc celor care au văzut suflet în mine în momentul castingului, le mulțumesc pentru că mi-au oferit-o pe Alma. Este o experiență copleșitor de frumoasă. Iar ție, Alma, îți mulțumesc pentru că îmi dai voie să te fac să fii, promit să am grijă de tine și de povestea ta”, povestește Alexia despre cum a îmbrățișat acest rol, adăugând: ,,Vă invit să vizionați radiografia bucății mele de suflet”.

Maria Moraru, interpretată de tânăra actriță Sara Ghimpu, este fiica Andei Moraru (Michaela Prosan) și joacă rolul unei adolescente foarte bine educate, ascultătoare, care are o relație apropiată cu mama sa, însă lucrurile se schimbă atunci când află că Anda i-a ascuns un secret important, ce îi poate da viața peste cap.

Despre personajul interpretat, Sara povestește: ,,Maria este o fată finuță, copilaroasă, iubește viața, natura și familia, ține la tradiții și se va dezvolta prin provocări neașteptate aduse de viață. Mereu mi-am dorit să fac parte dintr-un proiect important, cu o echipă frumoasă , iar acest rol îmi permite să mă joc și să pot experimenta liber, fără frici, și îl voi păstra undeva adânc în suflet“.

Iubire cu parfum de lavandă se filmează într-un sat idilic de lângă Bucureşti, iar din distribuția serialului fac parte nume consacrate din teatru, film și televiziune, ce vor continua să fie dezvăluite în perioada următoare.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Subiecte în articol: Iubire cu parfum de lavandă
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri