Jurnalul.ro Ştiri Locale Anchetă la Neamț, după ce o femeie și-ar fi ucis copilul născut prematur

Anchetă la Neamț, după ce o femeie și-ar fi ucis copilul născut prematur

de Redacția Jurnalul    |   

Polițiștii din Roman, județul Neamț, fac cercetări în cazul unei femei care și-ar fi ucis bebelușul pe care l-a născut înainte de termen într-o latrină. Femeia nu a anunțat faptul că a născut prematur.

Poliția municipiului Roman s-a sesizat din oficiu, miercuri, cu privire la săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 200 alineatul 1 din Codul Penal. Potrivit Codului Penal, art/ 200 alin. (1) arată că „uciderea copilului nou-născut imediat după naştere, dar nu mai târziu de 24 de ore, săvârşită de către mama aflată în stare de tulburare psihică se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani”.

Surse din anchetă au declarat, pentru MEDIAFAX, că femeia ar fi născut prematur, în luna mai, într-o toaletă și a ucis copilul. Ea nu a spus nimănui ce s-a întâmplat și nici nu este clară data la care s-a produs nașterea.

Femeia nu este la prima sarcină. Sursele citate au declarat că femeia are „multiple sarcini”.

Cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamț, cercetările fiind efectuate de către organele de cercetare penala din cadrul SIC Neamt, sub coordonarea procurorului criminalist, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a fost săvârșită fapta.

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: ancheta copil crima
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri