Jurnalul.ro Ştiri Observator Anchetă internă la Poliția Locală Oradea, după ce un polițist local a fost văzut fără mască în timpul exercătrii atribuțiilor de serviciu

Anchetă internă la Poliția Locală Oradea, după ce un polițist local a fost văzut fără mască în timpul exercătrii atribuțiilor de serviciu

Având în vedere imaginile apãrute pe rețelele de socializare cu polițistul local care, fiind în timpul exercitãrii atribuțiilor de serviciu, nu purta mascã, la nivelul Poliției Locale Oradea a fost declanșatã o anchetã internã, anunță Primăria Oradea.

„Avem toleranțã zero fațã de orice acțiuni de indisciplinã și încãlcare a regulilor de conduitã, de încãlcare a legislației în vigoare și a regulamentelor, mai ales într-o instituție în care disciplina, bunul-simț și respectul fațã de cetãțean trebuie sã primeze. Pentru mine este foarte clar cã mai avem de lucru în aceastã direcție”, a precizat viceprimarul Arina Moș.

Imagini cu un polițist fără mască, care urcă într-o mașină în care se mai afla cel puțin o persoană au circulat vineri în mai multe grupuri de Facebook. Imaginile au fost făcute în municipiul Oradea.

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: ancheta interna politia locala oradea
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri