Jurnalul.ro Ştiri Externe Atac armat în Munchen, în apropierea Consulatului General al Israelului

Atac armat în Munchen, în apropierea Consulatului General al Israelului

de Redacția Jurnalul    |   

Poliția din Munchen a intervenit după ce mai multe focuri de armă au fost trase în centrul orașului, în apropierea Consulatului General al Israelului. Suspectul a fost împușcat de forțele de ordine.

Poliția din Munchen a intervenit joi dimineață, după ce mai multe focuri de armă au fost trase în fața Centrului de Documentare Nazist, din oraș, informează Daily Mail.

Incidentul s-a petrecut în zona Briennerstrasse și Karolinenplatz, unde autoritățile au asigurat un perimetru de securitate și au trimis un elicopter al poliției pentru a supraveghea zona.

Potrivit primelor informații, focurile de armă au fost trase în apropierea Consulatului General al Israelului, situat la câțiva metri de Centrul de Documentare, clădire care a fost în trecut sediul partidului nazist și care acum servește ca memorial.

Poliția din Munchen a confirmat că suspectul a fost împușcat de forțele de ordine, dar nu se știu, în acest moment, detalii despre starea acestuia. Nu este clar dacă au existat alte victime în urma incidentului.

Focurile de armă au fost surprinse în mai multe imagini video distribuite ulterior pe rețelele de socializare de un jurnalist german care a încercat să filmeze scena din apartamentul său.

Incidentul are loc într-o zi cu o semnificație specială, marcând comemorarea atacului de la Jocurile Olimpice din 1972, când palestinienii au luat ostatici 11 atleți israelieni, care au fost ulterior uciși.

(sursa: Mediafax)

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri