Jurnalul.ro Ştiri Externe Atac armat în SUA. 4 oameni au murit în Alabama și zeci de persoane au fost rănite

Atac armat în SUA. 4 oameni au murit în Alabama și zeci de persoane au fost rănite

de Redacția Jurnalul    |   

Un incident armat cu zeci de victime s-a produs, sâmbătă, în Alabama, SUA. Mai mulți trăgători au deschis focul asupra unui grup de oameni.

Cel puțin 4 persoane au fost ucise și zeci au fost rănite într-un atac în masă în Birmingham, Alabama, au anunțat polițiștii, potrivit BBC.

„Mulți trăgători au lansat mai multe focuri asupra unui grup de oameni” în zona Five Points South a orașului, a spus ofițerul de poliție din Birmingham, Truman Fitzgerald.

Polițiștii au găsit cadavrele a doi bărbați și a unei femei la fața locului. A patra victimă a murit la spital din cauza rănilor provocatede gloanțe, a mai spus oficialul american.

Detectivii investighează dacă bărbații înarmați s-au apropiat de victime sau au tras din mașină, a adăugat Fitzgerald. Niciun suspect nu a fost deocamdată arestat iar poliția cere populaţiei să furnizeze orice informaţii care i-ar putea ajuta pe anchetatori.

 În Statele Unite rata mortalităţii legată de armele de foc este cea mai ridicată dintre toate ţările dezvoltate. În medie, fiecare american deține mai mult de o armă de foc. 

 

Subiecte în articol: atac armat sua alabama
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri