Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV B Unique Crew urcă pe scena iUmor cu un număr spectaculos de dans. Juriul iUmor, captivat și înfricoșat, în același timp: ,,Doar o dată pe sezon se întâmplă ceva de genul ăsta!”

B Unique Crew urcă pe scena iUmor cu un număr spectaculos de dans. Juriul iUmor, captivat și înfricoșat, în același timp: ,,Doar o dată pe sezon se întâmplă ceva de genul ăsta!”

Cel de-al 17-lea sezon va avea premiera pe 7 septembrie, de la 20:00, la Antena 1

iUmor – Nu e ce vezi la televizor revine cu cel de-al 17-lea sezon, care va avea premiera pe 7 septembrie, de la 20:00, la Antena 1 şi pe AntenaPLAY. Cosmin Natanticu, Delia, Cătălin Bordea și Cheloo vor porni, și de data aceasta, în căutarea celui mai amuzant concurent al sezonului, iar lor li se alătură actrița Oana Dragne și Andreas Petrescu, actor, scenarist și omul din spatele textelor de la iUmor și, împreună, vor prezenta rubrica iReal.

În prima ediție a noului sezon, B Unique Crew urcă pe scena iUmor cu un număr spectaculos de dans, impresionant și înfricoșător, în același timp, despre care, înainte de fiecare reprezentație, membrii grupului mărturisesc: ,,Este foarte greu de executat, ne-a luat mulți ani să-l învățăm! Pentru un asemenea număr, noi repetăm câte 6-8 ore, în fiecare zi! și le recomandă celor de acasă să nu încerce să facă așa ceva.

,,Nu am văzut în viața mea un asemenea moment!”, a mărturisit, înmărmurat, Cosmin Natanticu, în vreme ce Bordea a declarat: ,,Sunt unele momente în emisiunea asta, în care, pur și simplu, nu mai ai cuvinte. A fost ceva incredibil, te uiti și nu știi ce se întâmplă. Cel mai bun moment pe care eu l-am văzut în emisiunea asta; cel mai bun!”.

La rândul ei, Delia a rămas fără cuvinte, declarând că: ,,Doar o dată pe sezon se întâmplă ceva de genul ăsta! Mi-a plăcut senzațional de tare, a fost superb ceea ce voi ați făcut!”.

Întregul moment care a ridicat juriul iUmor în picioare va putea fi urmărit sâmbăta aceasta, începând cu ora 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, aduce, la Antena 1, începând din 7 septembrie, de la 20:00, cel mai antrenant spectacol, cu ingrediente pe toate gusturile!

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Subiecte în articol: iumor B Unique Crew sezon nou premiera
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri