Jurnalul.ro Ştiri Locale Bărbat amenințat, cu autoturismul vandalizat

Bărbat amenințat, cu autoturismul vandalizat

de Redacția Jurnalul    |   

Un grup de persoane a atacat un bărbat de 38 de ani, pe o stradă din Petroșani. În urma incidentului, autoturismul bărbatului a fost vandalizat. Poliția a deschis o anchetă.

Incidentul a avut loc luni seara, când Poliția Petroșani a fost sesizată de un bărbat de 38 de ani, din Petroșani, că a fost amenințat de mai multe persoane, pe o stradă din localitate.

Polițiștii au stabilit că bărbatul în vârstă de 38 de ani a fost amenințat de mai multe persoane, dintre care a fost deja identificat un bărbat de 41 de ani, din Petroșani.

„În contextul amenințării, grupul de persoane s-a îndreptat către autoturismului condus de partea vătămată și a provocat mai multe distrugeri autovehiculului respectiv. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de amenințare și distrugere, cercetările continuând, în vederea stabilirii stării de fapt și a identificării tuturor participanților la acest incident, în funcție de evoluția cercetărilor urmând a fi dispuse măsuri legale”, informează IPJ Hunedoara.

 

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: barbat amenintat autoturism vandalizat
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri