Jurnalul.ro Ştiri Locale Scandal violent, cu focuri de armă, la Mizil. Un bărbat a fost bătut de mai mulți indivizi care au spart ușa și geamurile, în propria casă

Scandal violent, cu focuri de armă, la Mizil. Un bărbat a fost bătut de mai mulți indivizi care au spart ușa și geamurile, în propria casă

de Redacția Jurnalul    |   

Un bărbat din Mizil a fost agresat violent în propria casă de către mai multe persoane, vineri seara. Polițiștii au tras focuri de armă.

Polițiștii din Mizil au fost sesizați de către un bărbat că a fost amenințat prin telefon de o persoană pe care o cunoaște. Din verificări a reieșit că la locuința apelantului și-au făcut apariția mai multe persoane, 6 dintre acestea pătrunzând, fără drept, în curtea sa, pentru a-l bate.

Ulterior, persoanele în cauză ar fi pătruns în locuința apelantului, spărgând geamul ușii de acces și bătându-l.

Doi polițiști au tras 4 focuri de armă, în plan vertical, reușind să oprească acțiunea agresivă asupra apelantului, ulterior bănuiții părăsind curtea imobilului, conform IPJ Prahova.

Aceștia au rămas pe stradă, unde ar fi continuat să tulbure ordinea și liniștea publică, adresând amenințări cu acte de violență. La fața locului au intervenit efective suplimentare, printre care și o grupă a Serviciului pentru Acțiuni Speciale, grupul de persoane părăsind zona.

Persoana vătămată a refuzat emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

6 persoane au fost conduse la audieri.

Cei 6 bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 53 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, pentru violare de domiciliu, tulburarea ordinii și liniștii publice, lovirea sau alte violențe și distrugere.

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: Scandal violent focuri de arma mizil
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri