Jurnalul.ro Ştiri Justitie Un bărbat din Olt vindea ciuperci halucinogene prin easybox

Un bărbat din Olt vindea ciuperci halucinogene prin easybox

de Redacția Jurnalul    |   

Un bărbat din județul Olt este acuzat că vindea ciuperci halucinogene, considerate drog de mare risc, consumatorilor din județ, iar după ce stabilea prețul prin intermediul rețelelor de socializare, livrarea se făcea prin sistem easybox.

Polițiștii Serviciului de Combaterea Criminalității Organizate Olt, împreună cu procurorii DIICOT Olt, au documentat activitatea infracțională a unei persoane, cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că, în luna iunie 2024, aceasta ar fi procurat, deținut și comercializat droguri de mare risc (ciuperci halucinogene) către consumatori din județul Olt.

Bărbatul realiza contactul cu clienții prin intermediul unor rețele de socializare, iar după stabilirea cantității și metodei de plată, livrarea s-ar fi efectuat direct sau prin plasarea în sistem easybox.

Au fost puse în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, fiind descoperite și ridicate cantități de fragmente vegetale și de substanță solidă, de culoare maro, un cântar de precizie, mai multe obiecte purtând urme de substanță, precum și alte mijloace de probă.

Procurorii DIICOT Olt au dispus reținerea persoanei în cauză pentru 24 de ore.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Olt a dispus arest la domiciliu pentru 30 de zile. Procurorii DIICOT Olt au formulat contestație împotriva încheierii pronunțată de instanță.

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: bărbat ciuperci easybox diicot
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri