Jurnalul.ro Ştiri Locale Bărbat reținut după ce ar fi împins o femeie cu un bebeluș în cărucior pe scări

Bărbat reținut după ce ar fi împins o femeie cu un bebeluș în cărucior pe scări

de Redacția Jurnalul    |   

Un bărbat de 81 de ani, președintele unei asociației de locatari, a fost reținut de polițiștii din Galați pentru 24 de ore după ce ar fi împins o femeie cu un bebeluș în cărucior pe scări.

Potrivit IPJ Galați, polițiștii au reținut joi pentru 24 de ore un bărbat de 81 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

Conform polițiștilor, cu o zi înainte, pe fondul unor discuții în contradictoriu purtate în scara unui bloc din Galați, între o femeie de 27 de ani, care era împreună cu fiul său de opt luni, aflat într-un cărucior, și bărbatul de 81 de ani, președintele asociației de proprietari și locatar al blocului respectiv, acesta din urmă ar fi devenit agresiv și ar fi împins-o pe femeie, în timp ce aceasta încerca să coboare treptele din fața blocului, cu căruciorul.

Ca urmare a loviturii, femeia s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut cu căruciorul, iar, în cădere, bebelușul s-ar fi rănit.

În cursul zilei de vineri, bărbatul va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați, în vederea luării unei măsuri preventive.

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: bărbat femeie scari
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri