Jurnalul.ro Ştiri Locale Încă o victimă! Bărbatul atacat de urs a fost internat cu nenumărate răni la picioare și torace

Încă o victimă! Bărbatul atacat de urs a fost internat cu nenumărate răni la picioare și torace

de Redacția Jurnalul    |   

Bărbat care a fost atacat luni după-amiaza de un urs în extravilanul localității Santioana a fost internat la Secția Chirurgie generală a Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița cu multiple leziuni la nivelul toracelui și a picioarelor.

Potrivit reprezentanților Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița, bărbatul de 43 ani atacat de urs pe raza localității Sântioana este în curs de investigații în Unitatea de Primire a Urgențelor-SMURD.

„Pacientul este stabil hemodinamic și respirator, conștient, cooperant și prezintă multiple leziuni la nivelul toracelui și membrelor inferioare. Va rămâne internat la Secția Chirurgie generală pentru supraveghere și tratament de specialitate”, a declarat Camelia Strungari, purtătorul de cuvânt al spitalului.

ISU Bistrița-Năsăud a anunțat luni după-amiaza că echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD intervine pentru acordarea primului ajutor unui bărbat atacat de urs.

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: atac urs bistriţa
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri