Jurnalul.ro Ştiri Observator Bistriţa-Năsăud: Tânăr de 16 ani, elev al unui prestigios colegiu, arestat la domiciliu după ce a încercat să jefuiască un magazin

Bistriţa-Năsăud: Tânăr de 16 ani, elev al unui prestigios colegiu, arestat la domiciliu după ce a încercat să jefuiască un magazin

Un tânăr de 16 ani din Bistriţa, elev al celui mai prestigios colegiu din judeţul Bistriţa-Năsăud, a primit arest la domiciliu pentru 30 de zile după ce, în urmă cu două zile, a încercat să jefuiască un magazin din municipiu şi a ameninţat o vânzătoare cu un cuţit.

Decizia instanţei a fost luată în cursul serii de vineri, tânărul fiind acuzat de tentativă la infracţiunea de tâlhărie calificată.

Potrivit datelor comunicate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, tânărul a fost identificat în cursul zilei de joi, iar vineri dimineaţa, în urma audierilor, pe numele lui a fost emis mandat de reţinere pentru 24 de ore.

Tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa cu propunere de arestare preventivă, însă instanţa a dispus măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile.

Adolescentul este elev în clasa a X-a la Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu” din Bistriţa, iar cazul său va fi discutat şi în comisia de disciplină a unităţii de învăţământ.

În cursul după-amiezii de miercuri, băiatul a pătruns într-un magazin din municipiul Bistriţa şi a ameninţat o vânzătoare cu un cuţit, încercând să sustragă bani din casa de marcat.

Ceilalţi angajaţi au reacţionat rapid, astfel că tânărul a fugit de la faţa locului.

Imaginile din timpul tentativei de tâlhărie au fost surprinse de camerele de supraveghere ale magazinului şi făcute publice de către administratorul firmei.

AGERPRES

Subiecte în articol: politie elev
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri