Jurnalul.ro Ştiri Locale Carambol pe autostrada A1 București-Pitești. Cinci mașini au fost implicate într-un accident

Carambol pe autostrada A1 București-Pitești. Cinci mașini au fost implicate într-un accident

Un carambol a avut loc pe autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 45, în zona localității Vânătorii Mari, județul Giurgiu. Cinci mașini s-au lovit pe sensul de mers către Pitești.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat că pe autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 45, pe sensul către Pitești, în zona localității Vânătorii Mari, județul Giurgiu, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate cinci autovehicule, în urma căruia o persoană a suferit răni ușoare, urmând să fie evaluată medical la fața locului.

Traficul rutier este oprit pe a doua bandă pe sensul către Pitești, circulându-se dirijat doar pe prima bandă. Se estimează reluarea normală a circulației în 30-45 de minute.

ISU Giurgiu

Una dintre maşinile implicate fiind strivită sub un SUV. În urma accidentului o femeie a fost rănită, fiind transportată la spital, iar traficul în zonă a fost restricţionat

„O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce s-a produs, în această după-amiază, pe A1 București-Pitești, la km 45, pe sensul către Pitești.

În eveniment au fost implicate cinci autovehicule. Femeia rănită era pasageră într-una dintre mașini. Aceasta a fost preluată de un echipaj SAJ și transportată la spital.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal, cu o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare. Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la trei dintre autoturisme și au acționat pentru sablarea părții carosabile, astfel încât circulația să se desfășoare în condiții de siguranță”, a anunțat ISU Giurgiu.

 

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri