Jurnalul.ro Ştiri Locale Caz ȘOCANT la Urlați. Un bebeluș de două luni a făcut stop cardiac din cauza malnutriției: ”Nu a fost spălat niciodată”

Caz ȘOCANT la Urlați. Un bebeluș de două luni a făcut stop cardiac din cauza malnutriției: ”Nu a fost spălat niciodată”

de Redacția Jurnalul    |   

O mamă din Urlați a acuzat spitalul din localitate că nu a primit-o cu bebelușul. Adevărul depășește orice imaginație.

Declarațiile sale au fost însă infirmate de camerele de supraveghere și chiar de ea. Mai grav este faptul că bebelușul are două luni și numai două kilograme. 

Mama copilului a spus inițial că a mers la spitalul din Urlați pentru un consult, la ora 17.00, și nu a găsit niciun medic periatru dar afirmațiile sale sunt contrazise de camerele de supraveghere. Apoi femeia a revenit asupra orei și a spus că a ajunsla ora 21.00. 

Bebelușul nu a fost spălat niciodată și a fost adus la spital murdar, deshidratat, malnutrit și plin de plăgi infectat. El se află acum la secția ATI din Spitalul de Pediatrie din Ploiești, după ce medicii l-au resuscitat deoarece intrase în stop cardio-respirator din cauza înfometării.

”Copilul este în stare gravă, la Terapie Intensivă, detubat. Suntem rezervați, la momentul de față, însă, cu privire la un prognostic. A ajuns la noi subnutrit, cu plăgi infectate și foarte murdar. Nu a fost spălat de mamă niciodată. Starea de sănătate îi este atent monitorizată”, a spus managerul Spitalului de pediatrie, medicul Anca Miu, pentru ObservatorPH

Prefectura Prahova a deschis o anchetă. Din primele informații rezultă că mama nu a fost cu bebelușul la spitalul din Urlați. Și DGASPC a început investigațiile. 

Potrivit Observator, femeia nu este credibilă şi are antecedente penale.

Un bebeluș a făcut stop cardiac din cauza malnutriției

 

Subiecte în articol: urlati bebelus malnutrit
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri