Jurnalul.ro Ştiri Vremea Ceață pe Autostrada Soarelui și aglomerație pe A1 la intrarea în Capitală, joi dimineața

Ceață pe Autostrada Soarelui și aglomerație pe A1 la intrarea în Capitală, joi dimineața

de Redacția Jurnalul    |   

Este semnalată ceață și vizibilitate sub 200 de metri pe porțiuni din Autostrada Soarelui, joi dimineața, iar pe Autostrada A1 București - Pitești este aglomerație pe sensul de intrare în Capitală, începând cu Ciorogârla.

Potrivit Centrului Infotrafic, joi dimineața, pe autostrada A2 București-Constanța, pe tronsonul kilometric 150 - 212, între localitățile Cernavodă și Constanța, județul Constanța, traficul rutier se desfășoară în condiții de ceață, care reduce vizibilitatea sub 200 de metri.

De asemenea, ceața reduce vizibilitatea în trafic sub 200 de metri, pe alocuri sub 50 de metri, pe mai multe drumuri din județele Constanța și Tulcea.

Pe celelalte artere rutiere principale, respectiv autostrada A1 București-Pitești, A3 București-Brașov, DN 1 Ploiești-Brașov și DN 7 Pitești-Sibiu, se circulă pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori de trafic normale.

Este semnalată aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 București-Pitești, începând din localitatea Ciorogârla, județul Ilfov.

Pentru evitarea accidentelor rutiere, polițiștii rutieri le recomandă șoferilor să adapteze viteza la condițiile de trafic și drum, asigurându-se bine înainte de fiecare manevră efectuată, să folosească sistemele de iluminare și dezaburire, inclusiv luminile de ceață în zonele unde este prezent acest fenomen, să semnalizeze orice intenție de schimbare a direcției, să păstreze în mers o distanță regulamentară între autovehicule și să evite orice manevră riscantă, adoptând o conduită responsabilă pe tot parcursul traseului.

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: ceaţă Autostrada Soarelui
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri