Jurnalul.ro Ştiri Observator Valori trafic: Cum se circulă la această oră pe șoselele principale?

Valori trafic: Cum se circulă la această oră pe șoselele principale?

de Redacția Jurnalul    |   

Pe șoselele principale circulația se desfășoară în condiții normale, cu valori normale de trafic. Pe autostrada A 2 București-Constanța, traficul se desfășoară în condiții de ploaie ușoară între București și Lehliu, pe un carosabil umed.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A 1 București-Pitești, A 3 București-Ploiești, A 4 Ovidiu-Agigea și DN 1 Ploiești-Brașov, circulația se desfășoară în general pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori normale de trafic.

Pe autostrada A 2 București-Constanța, traficul se desfășoară în condiții de ploaie ușoară între București și Lehliu, pe un carosabil umed, cu valori normale.

Se circulă în condiții de aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 București-Pitești, pe DN 1 în Tâncăbești, Săftica și Petrești, în direcția către București, pe DN 1A în Mogoșoaia și DN 7 în Chitila, pe același sens de mers, precum și pe Centura Capitalei, în special în localitățile din partea sudică.

De asemenea, valorile de trafic încep să crească și pe celelalte artere rutiere de la intrările în București și marile orașe.

Șoferii sunt sfătuiți să conducă cu atenție sporită, să păstreze distanța în trafic, să evite manevrele periculoase și să adapteze viteza în funcție de condițiile de trafic. Este important să fie precauți și să conducă în siguranță pe tot parcursul călătoriei.

(sursa: Mediafax)

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri