Jurnalul.ro Horoscop Conjuncția Lună-Venus aduce noroc pentru 3 zodii pe 5 Septembrie 2024

Conjuncția Lună-Venus aduce noroc pentru 3 zodii pe 5 Septembrie 2024

de Andreea Tiron    |   

Astăzi mulți dintre noi vom experimenta ceea ce nu poate fi descris decât ca o schimbare de noroc, deoarece lucrurile par să se îmbunătățească brusc în viețile noastre.

De îndată ce începe ziua, am putea simți ceva schimbându-se în modul în care noi, oamenii, percepem vibrațiile. Se simte că ceva este „în neregulă”, dar este tipul de „în neregulă” corect. Simțim că suntem pe cale să primim fie vești bune, fie ceva care ne va insufla și mai multă încredere. Cele trei zodii care experimentează această întorsătură de evenimente au parte, de asemenea, de crearea și mai multor momente fericite. 

Trei zodii care experimentează o schimbare norocoasă pe 5 septembrie 2024

Taur
Ai început să te simți ca și cum lumea s-ar învârti în jurul tău și că ai fost, cumva, exclus. Deși aceasta nu este modalitatea în care obișnuiești să gândești, uneori lași tristețea să te copleșească, chiar și atunci când lupți cu ea.

Pe 5 septembrie, în timpul tranzitului Lunii conjunctă cu Venus, vei observa că fluxul s-a schimbat și te vei simți norocos în legătură cu viața ta. Poate că cineva drag ți-a dat un semn și ți-a făcut ziua mai frumoasă, sau poate că ești pur și simplu dispus să vezi lucrurile pozitiv acum.

Deoarece Luna conjunctă cu Venus este un eveniment care aduce cu sine dragoste și pozitivitate, vei aplica aceste lucruri în viața ta fără să-ți dai seama. Inconștient, vei decide că vrei dragoste în viața ta. Iubirea romantică nu te-a părăsit...așa că fii atent!

Fecioară
Lucrurile se îmbunătățesc pentru tine, în măsura în care ai obosit în sfârșit să fii supărat și deranjat de lucruri pe care nu le poți controla. Bine, ai înțeles; nu poți controla anumite lucruri și, dacă te lași copleșit de frustrare, vei avea o viață despre care să te tot plângi. Și așa vine tranzitul Lunii conjunctă cu Venus să te salveze.

Pe 5 septembrie, vei simți că dorința ta de a scăpa de o atitudine negativă va începe, în sfârșit, să funcționeze pentru tine. Nu mai ești serios; ești sătul de comportamentul tău și vrei ceva neașteptat. Luna conjunctă cu Venus aduce noroc; ești gata pentru acesta acum.

Așa că această zi îți schimbă viața și pentru prima dată după mult timp, nu vei lupta împotriva ei. Nu poți să nu te simți iubitor și amabil și vei vedea că multe persoane din viața ta își doresc să fii în preajma lor; vor să fie cu tine, să împărtășească cu tine și să-ți arate cât de iubit ești.

Săgetător
În sfârșit! Se pare că ai investit suficient timp și efort pentru a vedea ceva bun întâmplându-se în viața ta și, deși ai trecut prin multe momente frustrante, totul se schimbă pentru tine brusc. Din fericire.

Ce vei percepe în timpul Lunii conjunctă cu Venus este ideea că singura piesă lipsă este dragostea. Și acum, este aici și, deși te sperie puțin, este reală. Așa că, întorsătura bruscă de evenimente devine prima parte a unei povești de dragoste cu tine în rolul principal. Poți să crezi asta? Ești în sfârșit îndrăgostit și există în sfârșit cineva în care poți avea încredere. 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri