Dacă vrei să afli cum să faci cea mai bună tocăniţă de peşte urmează instrucţiunile noastre de preparare. Pentru a varia, poţi adăuga 250 de grame de creveţi sau scoici. dacă pui scoici, adaugă-le în mâncare cu câteva minute înainte de peşte. Au nevoie de puţin mai mult timp pentru a se deschide şi a se găti, scrie ziarulring.ro.
Cum să faci cea mai bună tocăniţă de peşte – Ingrediente
6 linguri ulei de măsline
1 ceapă tocată
3 căţei de usturoi, pisaţi
2/3 căni pătrunjel, tocat
1 1/2 cană roşii tocate sau o cutie cu roşii tocate în suc propriu
2 lingurişe bulion (opţional)
250 ml supă de scoici
1/2 cană vin alb sec
700 g file de peşte, tăiat în 2 sau 4 bucăţi
oregano uscat
cimbru uscat
1/8 linguriţă sos Tabasco
Mai multe, pe ziarulring.ro.