Jurnalul.ro Ştiri Locale Dolj: Două fetițe de 5 ani, violate. Agresorul, un vecin de 72 de ani

Dolj: Două fetițe de 5 ani, violate. Agresorul, un vecin de 72 de ani

Un bărbat de 72 de ani, din comuna Bârca, județul Dolj, este acuzat că ar fi violat două fetițe de 5 ani, după ce le-a invitat pe copile în casa sa.

Polițiștii Secţiei nr. 14 Poliţie Rurală Bârca l-au reținut, marți seara, pentru 24 de ore, pe bărbatul de 72 de ani, din comuna Bârca, bănuit de viol şi coruperea sexuală a minorilor.

Oamenii legii au fost sesizaţi de o femeie din comuna Bârca, cu privire la faptul că fiica şi nepoata sa, ambele de 5 ani, ar fi fost violate de bărbatul de 72 de ani.

La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii, fiind demarate cercetările sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea.

 

 


De fapt, bărbatul este bănuit că marți seara le-ar fi invitat pe cele două copile în locuinţa sa, unde, prin folosirea de acte de violenţă, le-ar fi violat.

 

 

În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, acuzat de viol (două acte materiale) şi coruperea sexuală a minorilor, fiind dus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj.

El va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea, în vederea luării unei măsuri preventive.

Subiecte în articol: copil viol
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri