Jurnalul.ro Sport Fotbal international Egal păgubos pentru Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și CFR Cluj

Egal păgubos pentru Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și CFR Cluj

de Redacția Jurnalul    |   

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și CFR Cluj au remizat 2-2 (1-2), în ultimul meci al etapei a 29-a din Superligă, rezultat în urma căruia CFR ratează preluarea primei poziții în clasament, iar Sepsi OSK nu reușește să-și asigure matematic prezența în play-off.

Gazdele au deschis scorul în minutul 10 prin Tamas, care a înscris cu o lovitură de cap, dând apă la moară suspiciunilor unui posibil aranjament între cele două echipe.

Campioana CFR Cluj a revenit și a preluat conducerea în doar 4 minute, după un prim gol egalizator marcat la capătul unui corner de Yuri (1-1 min. 32) și apoi cu unul din acțiune, reușit de Janga, cu un șut din întoarcere, din careu (min 36, 1-2).

Safranko a egalat după pauză, cu o acțiune personală frumoasă, în careu, după o preluare de efect a mingi venite din centrarea lui Ion Gheorghe (2-2, min 74).

Scorul nu favorizează niciuna din echipe, CFR având nevoie de toate cele 3 puncte pentru a trece în fruntea clasamentului, iar Sepsi pentru a-și asigura calificarea în pplay-off.

(sursa: Mediafax)

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri