Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Ei sunt curajoșii care au ajuns în finala Splash! Vedete la Apă, după ce au executat cele mai îndrăznețe sărituri. Dima Trofim și Dima Melnic, câștigătorii celei de-a noua ediții

Ei sunt curajoșii care au ajuns în finala Splash! Vedete la Apă, după ce au executat cele mai îndrăznețe sărituri. Dima Trofim și Dima Melnic, câștigătorii celei de-a noua ediții

de Redacția Jurnalul    |   

Cea de-a noua ediție Splash! Vedete la Apă – Jumătatea mea mai bună - și-a desemnat ultimii participanți care vor merge în marea finală, și anume, pe Dima Trofim și Dima Melnic, care au ales să facă o săritură spectaculoasă, în tandem, în ciuda faptul că Dima Trofim are o frică teribilă de înălțime: ,,Melnic nu are absolut nicio frică, nici de apă, nici de înălțime, iar pe mine mă ajută mult faptul că sărim împreună, îmi oferă mai multă încredere”.

După antrenamente istovitoare și sărituri care mai de care mai spectaculoase, jurații au votat și, astfel, s-a aflat cine sunt finaliștii din marea finală a celui mai curajos show al verii. Lupta în cel mai mare show din această vară le-a demonstrat tuturor participanților că pot face ceea ce nici prin gând nu le-ar fi trecut.

Larisa Iordache, Dinu și Jean Gavril, Bianca Patrichi și CRBL, Diana Stejereanu, DJ Deny și Alex Furman, Ahmad Daas, Iulia Clisu, Eliza Natanticu, Dima Trofim și Dima Melnic sunt curajoșii care și-au învins fricile și care s-au întrecut în sărituri care mai de care mai spectaculoase de pe platformele Complexului Sportiv de Natație Otopeni.

Cine a câștigat finala „Splash! Vedete la apă” 2021 este întrebarea ce își va găsi răspuns la sfârșitul celei de-a zecea ediții a emisiunii, difuzată în această seară, de la 20.30, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri