Jurnalul.ro Ştiri Locale Femeie de 72 de ani, lovită mortal de o mașină pe trecerea de pietoni

Femeie de 72 de ani, lovită mortal de o mașină pe trecerea de pietoni

de Redacția Jurnalul    |   

O femeie de 72 de ani a fost lovită mortal, sâmbătă seara, pe trecerea de pietoni, de o mașină condusă de un bărbat de 67 de ani, pe un bulevard din Câmpulung, anunță IPJ Argeș.

„În seara zilei de 20 iulie a.c., in jurul orei 19:00, polițiștii câmpulungeni au fost sesizați cu privire la un accident cu pieton, pe bld. Ion Mihalache din Municipiul Câmpulung, în urma căruia un autoturism a lovit un pieton. Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Biroului Rutier Câmpulung, s-a stabilit că un bărbat de 67 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism pe bld. Ion Mihalache, având direcția de deplasare Pitești spre Brașov, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a lovit o femeie de 72 de ani, din Câmpulung, care s-ar fi angajat în traversarea drumului pe marcajul pietonal, de la stânga spre dreapta față de direcția de deplasare a autoturismului, prin spatele unui autovehicul care circula din sens opus”, potrivit unui comunicat de presă al IPJ Argeș.

Polițiștii anunță că femeia a fost preluată de un echipaj medical și transportată la spital unde, în cursul nopții, în urma agravării stării de sănătate, a decedat.

„Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool. În cauză au fost întocmite documente procedurale conform art. 192 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc”, se arată în finalul comunicatului

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: femeie accident deces Câmpulung
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri