Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Cinci reguli Feng Shui care te țin departe de boli!

Cinci reguli Feng Shui care te țin departe de boli!

de Redacția Jurnalul    |   

Principiile Feng Shui care te scapă de afecțiuni ajută la întărirea stării de sănătate cu ajutorul unor metode cât se poate de simple.

Vechile filosofii reprezintă un izvor nesecat de sfaturi, care, odată folosite, contribuie la o însănătoșire mai rapidă, furnizând, totodată, energiile necesare organismului.

 

1. Calitatea aerului pe care îl respirați

Cele mai bune "instalații" de curățire a aerului din interiorul încăperilor sunt, desigur, plantele. Împodobiți locuința și spațiul unde vă desfășurați activitatea cu flori în ghivece, îngrijiți-le în fiecare zi și ele vă vor mulțumi, oferindu-vă un aer curat și sănătos.

2. Lumină și culoare

Calitatea luminii naturale, dar și culoarea reprezintă aspecte importante pentru sănătatea și bunăstarea dumneavoastră. Nu e vorba doar de cantitatea de lumină naturală de care vă bucurați în fiecare zi, dar și de prezența în jur a numeroase puncte luminoase și strălucitoare, mai mult sau mai puțin frumoase, dar care va consuma din energie. Este la fel de important ca gama cromatică a tuturor obiectelor din casă să fie plăcută ochiului și să armonizeze unele cu altele.

3. Zona de sanatate

Fiecare locuință sau loc de muncă are zone care răspund de diferite domenii de viață. Sănătatea depinde de energia generală a spațiului în care trăiți, dar există un perimetru care este legat la un nivel de energie mai profund de starea organismului dumneavoastră - este centrul casei sau al biroului. Se cunosc numeroase metode feng shui - atât tradiționale, cât și moderne - pe care le puteți folosi pentru îmbunatățirea sănătații. În această zonă se recomandă folosirea culorilor lemnului și apei, amplasarea unui bol de sticlă cu bambus verde, etc.

4. Energie magică în baie

Ați auzit, probabil, că băile se bucură de un interes special în feng shui. O regulă fundamentală este că baia dumneavoastră trebuie întotdeauna să strălucească de curățenie. De fiecare dată după ce puneți lucrurile la locul lor, aduceți în baie ceea ce vă bucură sufletul. Pot fi lumânări, un dispozitiv de împrospătare a aerului, statuete frumoase sau orice alte obiecte care vă ajută să creați o senzație de plăcere divină.

5. Dormitorul

Este foarte important pentru bunăstarea dumneavostră, dar și pentru calitatea relațiilor cu partenerul de viață. Un feng shui bine organizat în dormitor este pe cât de complicat, pe atât de simplu. Este, de asemenea, o chestiune de eforturi consecvente care trebuie să devină obișnuință.

În fiecare dimineață trageți draperiile, pentru ca razele soarelui să igienizeze încăperea. Deschideți fereastra, indiferent de anotimp, lăsând aerul proaspăt să pătrunda înăuntru. Nu pastrați nimic sub pat și mențineți o ordine perfectă.

Subiecte în articol: feng shui reguli afectiuni boli
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri