Jurnalul.ro Timp liber “Fructul oprit”, lider de audiență pe urban și national

“Fructul oprit”, lider de audiență pe urban și national

Episodul cu numărul 37 din sezonul 2 “Fructul oprit”, difuzat aseară la Antena 1, le-a adus telespectatorilor numeroase momente emoționante, dezvăluiri importante și răsturnări de situație. Roxana Baicu Popovici a recunoscut în fața tuturor că ea este responsabilă pentru accidentul petrecut cu ani în urmă, în urma căruia au murit părinții lui Alex, iar Doina a mărturisit că l-a împușcat pe Adrian din greșeală, intenția ei era de a trage în Alex. “Fructul oprit” a fost lider de audiență la nivelul întregului public din mediul urban, dar și la nivel național.

Episodul 37 din cel de-al doilea sezon al serialului a clasat Antena 1 pe primul loc în clasamentul audienţelor. În ceea ce privește publicul din mediul urban, în intervalul 20.00-23.00, serialul de la Antena 1 a fost lider de audiență, înregistrând o cotă de piață de 14.6 % și un rating mediu de 6.1 procente, iar pe poziția a doua s-a aflat postul Pro TV, cu o cotă de piață de 13.8 % și un rating mediu de 5.8 procente.

La nivel național, Antena 1 a fost lider de audiență pe intervalul difuzării producției “Fructul oprit”, obținând o cotă de piață de 16% și un rating mediu de 6.5 procente, iar locul al doilea a fost ocupat de Pro TV, care a avut o cotă medie de piață de 14.3 % și un rating mediu de 5.8 procente.

În minutul de aur (21:43), peste 1.4 milioane de telespectatori, la nivel national, au ales să urmărească serialul de la Antena 1.

După ani de zile, adevărul a ieșit la suprafață. În prezența tuturor, Roxana Baicu Popovici                   ( interpretată de Carmen Tănase) a vorbit despre moartea părinților lui Alex(Petru Păun). “Tatăl lui Alex era altfel. Era disperat că un om nevinovat intră la pușcărie (…) Și mi-a fost frică… Eram disperată, pierdeam tot.”, a continuat ea.  “Am pus un mecanic să taie frânele de la mașină. I-am spus: <

Suspiciunile lui Marius Cristescu(Bogdan Stanoevici) privind persoana care a tras în Adrian (Bogdan Albulescu), atunci când acesta a avut conflictul cu Alex (încheiat cu focuri de armă), se adeveresc. Cristescu o confruntă pe Doina(Virginia Rogin), iar declarația ei este surprinsă de procuror. “Pentru tine era glonuțul, nenorocitule!”, îi spune ea lui Alex.

 “Du-te acum la Mihai Lăzărescu, ca să vezi ce face logodnica ta!”, îl avertizează Iza (Ioana Blaj) pe Petru (Bogdan Iancu), iar tânărul reușește astfel să afle că iubita lui are o aventură. În urma celor aflate, Petru a decis să anuleze planurile de nuntă pe care le avea cu Bihter.

"Helene, mama noastra, generoasă în iubire și modestă în dăruire“, este o parte din mesajul emoționant pe care Ana (Cristina Ciobănașu) îl compune pentru prefața cărții scrise de Helene (Alina Chivulescu). Momente emoționante au fost și pentru cuplul Costică- Tanța (Liviu Vârciu, Doinița Oancea). Tanța a aflat că este însărcinată cu gemeni, iar vestea a fost primită cu mare bucurie de soțul ei și de oltenii Boască.

Săptămâna viitoare, telespectatorii Antenei 1 sunt invitații să urmărească continuarea serialului. Au mai rămas trei episoade “Fructul oprit”, care vor fi difuzate, miercurea, de la ora 20.00, la Antena 1.

Subiecte în articol: “Fructul oprit”
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri